Jump to content

Arvid Skult

Medlem
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Arvid Skult

 • Rank
  På gång
 • Birthday 10/07/1991

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Linköping

My music online

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tja. Har lekt runt med FL Studio i drygt två år. Gjorde en låt nu i helgen men lade aldrig någon sång då tankeverksamheten står still beträffande hur jag vill ha den och vem som ska sjunga. Skulle gärna vilja få feedback på mixningen, produktionen, låtstruktur osv då detta är typ den tredje låten som jag faktiskt slutför (förutom sången lol). Har mixat genom ett par trådlösa sporthörlurar och min utrustning har kort sammanfattat varit väldigt bristande. CHALICE NYTT Mastered.mp3
 2. Version 1.0.0

  3 downloads

  Gjorde denna lilla låt i helgen. Hör gärna kritik och feedback. Har haft extrema problem med att få till en bra master i tidigare projekt. Låten i sig känns ganska färdig men lägger gärna på någon form av manlig sång. Har dock dåligt med idéer där.
  Free
 3. Tjooo. Har inte hållit på med FL Studio så värst länge. Börjar närma sig två år men har hela tiden haft problem med att få till en bra mix. Mitt senaste projekt tycker jag dock att jag lyckades ganska bra med och har försökt att döda onödiga frekvenser på olika instrument som slåss om samma plats. Hade gärna fått tips ifall folk ser att det går att förbättra ytterligare något. https://www.youtube.com/watch?v=VFYvH558Bes sunes sommar.mp3
 4. Föredrar FL Studio men sen är jag väldigt kass på Ableton med så du ska nog inte lyssna på mig. Tips är att tvinga sig själv att lära sig de viktigaste delarna i början. Är inte så kul i början p.g.a att man inte fattar ett skit. Därav tog det kanske 5 år innan jag väl tog tummen ur röven och körde på. Idag är det ungefär 10 månader sedan jag började och nu är det hur kul som helst. Man lär sig nya saker hela tiden och man utvecklas snabbt. När du väl kan skapa en låt så kan du sedan kolla youtube/forum på detaljer du vill lära dig.
 5. Hej! Är ny i FL Studio sedan april 2018. Har en fundering kring ifall det går att öka antalet plugins som tex reverb, eq, gross beat etc under master i mixern. Ifall det inte går så tycker jag ändå det borde gå att "kedja" ihop ett antal spår som följer samma plugins?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.