Jump to content

Songbird

Medlem
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Songbird

 • Rank
  Nykomling

Profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Intressen
  Sjunga och fotografera

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Okej, nej jag har inte hört talas om den. Den ska jag kolla lite på. Tack för tipset! ???
 2. Tack för tipset! Men jag gillar inte Aston, designen är inte i min smak ? ?
 3. Okej, jag har detta mikrofonpaket: https://www.4sound.se/studio/mikrofoner/mikrofon-paket/se-electronics-x1-s-studio-bundle Fast jag har vanliga X1, inte X1S. Så jag har ett reflexionfilter men funderar på att köpa till ett nytt till Røde NT1-KIT, tror det i så fall blir denna: https://www.thomann.de/se/se_electronics_reflexion_filter_space.htm?sid=a371778a1b078e7a19071b9664f61640 ???
 4. Okej, så med Fethead kommer volymen på SM7B vara högre och det kommer låta mer utfylligare med sången? Just nu har jag Cloudlifter till SM7B men då blir det bara lite högre ??
 5. Bra låt och vilken fin röst du har! Ser fram emot att få höra mer ??
 6. Okej, tack för tipsen! ?? Det blir nog att jag köper Røde NT1-KIT. Har hört att den är bra och den kostar inte så mycket heller. Eller tycker du det är dumt att jag köper den, att jag egentligen borde spara ihop till en annan? ?? Har du något tips om en bra preamp för under 2500? ??
 7. Okej! Har du tips på en bra preamp i rimligt pris? ??
 8. Jag har också SM7B och jag tycker inte att den är så bra även med cloudlifter. Min sång blir mycket bättre med SE Electronics X1 som jag har i studion hos min pappa, det blir mer utfylligare, klarare och volymen är mycket bättre. Om jag använder SM7B så måste jag gå in och höja sången till max i Pro EQ och då får jag fram brus och det är ju inte bra. ?? Har du något annat förslag än SM7B? ??
 9. Jag letar efter en mikrofon som jag kan spela in min sång med och kanske även Cajon (trumlåda). Har redan SE Electronics X1, Shure SM7B, Supreme CU-1 Studio Condenser Microphone och Behringer C-2 Stereoset men dem är hos min pappa där jag har min studio, vill gärna ha en mikrofon hemma också. Vill köpa en liknande mikrofon som Se Electronics X1. ???
 10. Hejsan! ? Jag kollar efter en ny mikrofon men har ingen aning om vilken jag ska köpa, finns ju mängder att välja mellan. Har kollat lite på Neumann TLM 102 Studio Set och RØDE NT1 Kit. Vilken tror ni är bäst utav de två? ?? Har ni någon annan mikrofon som ni kan tipsa om? ??
×
×
 • Create New...