Jump to content

flexxie

Medlem
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutralt

About flexxie

 • Rank
  På gång

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gillar det. Vore nice om du kunde ändra basen i sista delen av droppet. Gå upp i passande tonart.
 2. flexxie

  id1.mp3

  Kan du snälla skicka flp? känns som att du har valt fel chords i droppet efter första grundmelodin
 3. Version 1.0.0

  3 downloads

  Hej, Återigen tillbaka med en ny remix, försökte mig på Jess Glynnes låt I'll Be There. Vad tycks? //flexxie

  Free

 4. Version 1.0.0

  5 downloads

  Hej, då var jag tillbaka igen med en ny remix. Skulle gärna vilja få lite feedback på denna, jag är väldigt nöjd med melodin. Dock känns det som att det saknas nåt? Mvh L

  Free

 5. Gillar du avicii mycket eller?
 6. Hej, Jag håller nu på att göra en remix för Kodalines låt "Hide and Seek" och jag kan inte hitta vocalen separat på nätet. Därför behöver jag en sångare som kan göra en cover på den. Skulle vara väldigt tacksam om någon ville hjälpa mig! Kan tänka mig både kvinnlig och manlig röst! Original låten kan ni lyssna på här:
 7. Vilken av låtarna vill du ha feedback på?
 8. Jag tycker introt är fett. Kan vara så långt, men de behöver lite fler sounds i det. Sen ska du inte ha ett LP-filter brus efter introt, helst ett HP-brus med impact som förs in mot pianot. Som de övre säger så är pianot i otakt, fel baslina, men om du fixar detta så hade jag verkligen gillat det. Peace. Skulle va glad om du kunde visa hur du gjorde din buildup brus i introt, skulle gärna vilja använda mig av det. Ev till denna låt:
 9. Okej, det var mest bara ett förslag. Om du vill så kan vi göra ett samarbete på den åt det hållet du vill, var länge sedan jag gjorde en collab.
 10. Istället för melodidroppet så kan man ju använda den buildup-en som du har gjort till ett trap drop eller liknande. Jag tänker mig en lead som körs direkt, o så börjas en ny buildup.
 11. Ja, halloween låten kändes som en start till ett trap-drop. Riktigt fett. Den skulle kunna vara nåt att göra ett samarbete på. Jag delar med mig av några demos jag också här. Demo1: https://instaud.io/2v7m Demo2: https://instaud.io/2v7n Mvh, F
 12. Jag är intresserad av ett samarbete. Har du någon låt som du kan tänkas skicka?
 13. Version 1.0.0

  3 downloads

  "You Keep Me Hangin On" av supremes är en något äldre remix som jag gjorde, skulle gärna vilja ha lite feedback. Jag är fullt medveten om att vocalen inte är den bästa men formatet på den var dålig från början. Det är dock den bästa låten jag har producerat hittills, när det kommer till mastering / mixing. De undre låtarna är några som jag inte har mixat eller masterat. Vill gärna ha lite tips på att göra dem bättre över det. Just nu är jag riktigt trött på dem och får inte till en bra mix. Om någon är sugen så får denne gärna mixa låten. Mvh, F.

  Free

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.