Jump to content
Annons

flexxie

Medlem
  • Antal inlägg

    13
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av flexxie

  1. Jag tycker introt är fett. Kan vara så långt, men de behöver lite fler sounds i det. Sen ska du inte ha ett LP-filter brus efter introt, helst ett HP-brus med impact som förs in mot pianot. Som de övre säger så är pianot i otakt, fel baslina, men om du fixar detta så hade jag verkligen gillat det. Peace. Skulle va glad om du kunde visa hur du gjorde din buildup brus i introt, skulle gärna vilja använda mig av det. Ev till denna låt:
  2. Okidok! Men du kör i FL studio?
  3. Okej, det var mest bara ett förslag. Om du vill så kan vi göra ett samarbete på den åt det hållet du vill, var länge sedan jag gjorde en collab.
  4. Istället för melodidroppet så kan man ju använda den buildup-en som du har gjort till ett trap drop eller liknande. Jag tänker mig en lead som körs direkt, o så börjas en ny buildup.
  5. Ja, halloween låten kändes som en start till ett trap-drop. Riktigt fett. Den skulle kunna vara nåt att göra ett samarbete på. Jag delar med mig av några demos jag också här. Demo1: https://instaud.io/2v7m Demo2: https://instaud.io/2v7n Mvh, F
  6. Jag är intresserad av ett samarbete. Har du någon låt som du kan tänkas skicka?
×
×
  • Skapa ny...