Jump to content
Annons

nones

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jag fick en tröja, ett par vantar, kalsonger och... ... en MacBook Pro 2,4Ghz, 2GB, 160GB! (Har alldeles för snälla föräldrar) Snart påväg till internetbutiken för att beställa ett Presonus FW kort (8in)
  2. Jag finns i Umeå, är lite för långt från stockholm Men tack ändå! Är ändå intresserad av att köpa egna grejer. Det är skönt att ha bra koll på allt och att få tid att testa dom.
  3. Härligt att se hur många som svarade direkt 😳 Kanontips, jag ska kika på den pre-ampen. Ser verkligen prisvärd ut. Kanske börja med att köpa en och sedan köpa en till! Peth, jag får ordna fram en ny topic som du får vara först på sen
  4. Jag behöver ett Externt Ljudkort med 8-16 mic pre-amps bara för att slippa släpa med mig, pre-amps, mixerbord ect vid mobila inspelningar. Firewire eller USB2.0 spelar ingen roll (idag gäller väl ändå firewire). Existerar det ens ett ljudkort med 16 preamps? eller måste man börja gå på digitala grejer + digitala mixerboard. 8 Preamps med FW har jag tidigare sett, kostar runt 6.000:- för ett sånt ljudkort. Alla galna idéer är välkommna! 😉
  5. Hey, har en fråga! Jag har kör Cubase SX och mickar om spelar in analogt via mitt 1010LT kort. Ibland är det så jäkla svårt att få ett bra tryck i kaggen så jag skulle vilja pröva att trigga den. Men jag har ingen aning om hur man gör?! Har försökt hitta hjälpfiler på internet men inte hittat nåt bra än. Nån som kan hjälpa mig lite från början. Behöver bara lite tips.. en start helt enkelt. Hade tänkte att ta samlingar från Drumkit From Hell. Hur installera man samplingarna samt trigga trummorna? Gör man hitpoints av kaggekanalen eller hur fungerar allt? Mickar med: AKG C2000, Milab 96DC?, Sure 57, ADK 3700, mm Tack på förhand!
×
×
  • Skapa ny...