Jump to content
Annons

SOB

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. wonderboy, var kan man få tag på dina böcker (sidech, underlivet mm)?
  2. Ledsen för otydligheten, Logic 7 Pro gäller (har bytt från platinum 5 till Pro 6, och sedan till pro 7 - och kom inte riktigt ihåg i vilken version möjligheten att köra 2 Motukort togs bort)
  3. Hade 2 st Motu 828 och Logic platinum. Motukorten var kopplade till min Yamaha 02R (adatkort) optiskt. Funkade fint (16 in/ut) Så skaffar man nya Logic (var det 6:an eller 7:an?) och då finns inga möjligheter att köra båda motukorten - endast 1 = 8 in/ut)...! Någon som känner till om detta åtgärdas eller om man får skaffa andra prylar?
  4. Ibland blir det dynamikproblem i mitt system (Yamha 02R, adatkort, MOTU 828, Logic), problem jag inte upplevt i OAL, EMI-skärmabrink, Polar eller andra ställen där jag giggat och där utrustningen till åtminstone vissa delar varit tämligen analog. Några producenter jag snackat med rekommenderar att i sina digital system ha ett analogt bord, och att plocka ut alla kanaler på detta och mixa ned på kvarttum eller så. Men det är väl en smaksak. Någon som känns vid problematiken? eller är det bara ett handhavandeproblem?
×
×
  • Skapa ny...