Jump to content
Annons

Oricco

Medlem
  • Antal inlägg

    24
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    2

Inlägg av Oricco

  1. Hej vänner,

    Av någon anledning glömde jag att lägga upp min låt här för feedback, något som jag brukar göra för att få lite andra synvinklar på det man skapar efter att man inte längre objektivt kan bedöma sitt arbete. Jag vet att forumet har gett mig massa bra förslag tidigare så varför inte ge det en chans igen :) 

    Gjorde denna låten i somras (2022) när min hund bröt beten och var nära på att omkomma, lyckligtvis mår hon bra idag. Har även outsourcat musikvideon till en studio på Fiverr. 

    Kommentera gärna vad ni tycker, vad som ska förbättras osv, all feedback välkomnas. Om någon är sugen på att samarbeta någon gång är ni välkomna att skicka ett DM så tar vi det därifrån. Tack på förhand vänner! 

     

  2. Tja, jag hoppas alla mår bra och har möjlighet att njuta av det fina vädret! :) Är själv ute i en stuga vid en sjö och har varit det de senaste 2 veckorna :) Har under denna tid gjort en ny mix som jag skulle uppskatta om någon kunde lyssna på och ge kritik på då jag inte har tillgång till mina vanliga högtalare/hörlurar samt tappat all form av objektivitet... 

    Kommer även göra en vocal-version av låten som jag planerar släppa i september :)

    Tacksam för svar! 

    PS

    Jag har tillgång till Dall-E 2 (googla), gjorde omslagsbilden med den. Säg till om ni vill ha så kan jag lösa till er!

    //Oricco

     

    SPBG BOLIG u.jpg

  3. Tja, bortsett från vad som redan är skrivet så tycker jag att melodin saknar lite fokus, lite rörigt i droppet med ljud som skär in i varandra. Jag hade gjort huvudmelodin mer framträdande genom att göra mer plats för den genom att EQ:a bort en del av de andra ljuden för att på så sätt få den mer framträdande. Även "lagra" den med andra synthar så den inte försvinner i mixen. 

    Du har potential, fortsätt att göra låtar och du lär dig något nytt varje gång. Så har det iaf varit för mig :)

    • Gilla 1
×
×
  • Skapa ny...