Jump to content
Annons

moshisushi

Medlem
  • Antal inlägg

    81
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Socialt

  • Skype
    r0otsm0os@hotmail.com
  1. Hehe ja jag kommer ihåg dom där kamerorna. Fast helst vill man ju unvika disketter så mkt som möjligt... Kanske lika bra att fråga nån på Propellerheads om det där med USB->SCSI.
  2. Hej! Jag har en gammal Akai S2000 sampler som jag gärna skulle vilja börja använda igen. Problemet är ju dock att min dator (iBook G4) saknar diskettenhet, vilket gör att filöverföring till samplern blir ett problem. Är det möjligt att på något sätt utnyttja SCSI-kontakten, typ genom någon form av USB->SCSI-converter? Jag har för mig att man i så fall kan föra över filer med ReCycle. Eller finns det nåt annat sätt jag inte tänkt på? Överföring via MIDI är typ inte ett alternativ 😉 Tack på förhand Henry
  3. Hittade svaret på digidesigns forum.. Eller rättare sagt, jag fick veta hur man kollar plugin delay. Visade sig att vår gode Waves L2 orsakar 64 ms. Provade att shifta (tack för det tipset!) tillbaka en tagning 64ms, och det satt perfekt.
  4. Haha galet, skulle precis fråga om just detta problem. Har fått samma skit med en LaCie FW-disk. Tack för tipsen!
  5. OK tack, men du vet inget om vad som kan ha orsakat själva fördröjningen??
  6. Hej! Spelade in ett gäng gittarer idag, och till min stora förvåning lät allting lite fördröjt. Som om latency-kompenseringen inte är på. Pinsamt nog upptäckte jag att POW, dither-pluggen, var påslagen på master-kanalen. Dessutom låg det en Waves L2 där utan gain. Om POW eller L2 orsakar ytterligare delay på allt som spelas upp så skulle ju detta förklara varför alla inspelningar är fördröjda. Utrustning: LE 6.4 i Mac OS X med MBox. Buffer: 1024 Finns det något lätt sätt att flytta en tagning ett givet antal samples?
  7. Hehe många olika bud här.. Det är ingen här dom råkar äga 2 mboxar då?
  8. Har sökt på forumet, men inte hittat nåt svar.. Har du nån aning om var den tråden finns?
  9. för att man har tillgång till 2 mboxar 🙂
  10. Ååh Swell Session alltså. Har första 12an nånstans och den är så jävla überfet! Producerad i hemmastudio med nån gammal musiklärare på gitarr har jag för mig.
  11. Hej! Kan man köra två mboxar samtidigt, så att man får 4 kanals-inspelning? Vore najs. Har dock inte haft möjlighet att testa detta.
  12. moshisushi

    WWDC imorrn

    Apple's WWDC hålls ju imorgon (-kväll svensk tid). En switch till Intel-processorer är ju det hetaste ryktet om vad som kommer annonseras av Jobs. Vad tycker ni, om detta visar sig vara sant.. Bra eller dåligt?
  13. rewierd 😛 Kan man lugnt kalla det! Vet dock inte vad problemet är 😲
  14. Ehuh, var visst pre-fade metering som var på.. Nu funkar mätarna som dom ska!
  15. Ehuh, var visst pre-fade metering som var på.. Nu funkar mätarna som dom ska!
×
×
  • Skapa ny...