Jump to content
Annons

mikaels

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av mikaels

  1. Mac Pro 8 * 2.8 ghz 23995. 4gb extra minne på komplett.se 1795. Ger alltså totalt 6gb minne. Logic Studio 4995 Extra hårddisk 1100 summa 31885. Känner du ngn med studentkort kan du räkna bort 10% från datorn samt säkert en hel del mer på Logic.. Precis investerat 😏 Supernöjd.
  2. Instämmer med föregående talare. Jag körde tidigare Logic 7.2.3 på min G5 dual 2.5. Bytte till Logic 8 och upplevde att det blev rejält seegt... Så därför valde jag att uppgradera till Leopard och tycker nog att det blev bra mkt bättre. Logic 8.02 funkar grymt bra med senaste Leopard 10.5.4, även på G5-maskiner. Dessutom är time machine ovärdelig! Kan därför varmt rekommendera ett byte från Tiger till Leopard. Var försiktig bara, för om du har Melodyne-plugin som ej är i senaste version så kommer inte logic att starta på Leopard förrän du tagit bort den.. Bytte nyligen ut min G5 mot en Mac Pro och tuuuusan vilken skillnad!! Det bytet kan jag VERKLIGEN rekommendera. Fast dyrt blev det ju eftersom mitt Lynx PCI kort inte passar i Mac Pro så det blev nytt ljudkort också..
  3. Mac Pro + Macbook Pro Apogee Ensemble Lite annat smått o gott Logic 8.02 Inget strul alls, allt bara funkar!
  4. Hej, detta kanske är en vild chansning, men har du kollat denna? http://www.apple.com/support/downloads/pow...eupdatev11.html Har ingen 1.8 själv, så jag har ingen aning om detta kommer hjälpa, men det kanske är värt ett försök? MVH Mikael
×
×
  • Skapa ny...