Jump to content
Annons

krptsk

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jag spelade in gitarr rakt av och började bygga på en sångmelodi, så jag hade tänkt spela in allt på nytt då jag får lite ork... Kul att du gillade min röst!
  2. krptsk

    Twentyone

    # LÅTNAMN: Twenty one (så länge) # ARTIST/GRUPP: L Knape # GENRE: You tell me # LÅTLÄNGD: 2:37 # INSPELNINGSÅR: 2006 # FORMAT: mp3 # STORLEK: 3.6 Mb # STATUS: Tidig skiss Låten är inte färdig på nåt sätt... har skrivit om texten och arrat lite annorlunda. Började spela gitarr för snart precis ett år sedan och sjunga i höstas... så man gör så gott man kan. Vad saknas/är överflödigt, kan förbättras? Twentyone_09.mp3
  3. Sköna stämmor! Lite Smashing Pumpkins i den... keep up the Foo Fighting!
  4. Tack för tipsen. Jag kör med senaste SB-drivarna... får helt enkelt skaffa ett litet mixerbord. Jag har inga större ambitioner att få allt att låta perfekt, började spela gura för en månad sedan och det skulle vara kul att få saker att fastna lite längre än dom korta stunder som huvudet förmår att minnas.
  5. Har testat båda... på två ljudkort. Stoppade i vanliga hörlurar direkt in i gitarren nu och det lät helt underbart. Bah...
  6. Jag har lagt upp en snutt på http://krptsk.mine.nu/tmp/test.mp3 Att det låter skit kan jag ta... men inte att ljudet "svajar". Det är även ett klickande ljud som ändrar frekvens när jag ändrar volymen på EQn på gitarren.
  7. Jag har kopplat min akustiska gitarr med EQ direkt in i line-in och även testat mikrofoningången och grejen är den att det blir ganska bra ljud förutom att det låter som en wah wah effekt som ligger på ljudet! Dessutom blinkar dioden som indikerar dåligt batteri på EQn i samma takt som wah wah:et... batteriet är färskt och fräsht. Ohm, motstånd, växelström, felaktig produkt? Någon som har någon erfarenhet av detta? EQn är en Samick EQT-2010 om det är till någon hjälp.
×
×
  • Skapa ny...