Jump to content
Annons

stockman

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Tack tack! Ska börja bygga så snart jag kan. Tack för hjälpen.
  2. Ah, skicka till stockmanno1@gmail.com
  3. Tack! Det är mycket man inte vet. Det vore grymt schysst om du kunde maila ritningen, mycket mycket uppskattat. Just nu använder jag ett kasst gratisprogram (Kristal), men jag ska låna Cubase SX av en polare så jag kan få fart på grejerna. Tack ännu än gång!
  4. Oj tackar, schysst tips! Jag har funderat på att köpa Yngwie pedalen, den ska tydligen vara bra, känner att jag behöver piffa upp distljudet. Vad tror du ger bäst, en treblebooster eller en distpedal? När ni köper musikprylar är det musikaffärer eller internet som gäller? EDIT: Hur blir man av med fördröjningen på ljudkortet?
  5. Tack, det löste sig, högtalarsimulatorn tror ja det var som jag lyckades stänga (eller på 🙂 ) av med lite fipplande. Tusen tack allihop! @JJRockford Ah, det borde jag kolla upp. Tack för tipset, verkligen uppskattat! EDIT: Vad tror ni om att koppla in en distpedal mellan Stompen och guran, kan det bli bra?
  6. DN Spritskatt Vendolin Annons 🙂
  7. Tjena! Häromdagen köpte jag en Yamaha DG Stomp som jag hade tänkt att använda för inspelning, dock jag har inte lyckats få ett bra ljud. Jag har kopplat Gitarr>Kanal1 på mixern>Linjeingång på ljudkortet. När jag trycker igång grejorna får jag ett ruskigt fult distat ljud. Jag har testat att sänka alla volymkontroller till hälften på vägen till datorn men ändå distar den. Någon som vet vad som orsakar detta? Tack på förhand
×
×
  • Skapa ny...