Jump to content
Annons

aveera

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Okej. Luskade runt lite på thomann och såg denne billiga http://www.thomann.de/se/behringer_fca1616.htm Dock så kollade jag på review på youtube >> https://www.youtube.com/watch?v=DgQ9fKr7TMw och han verkar ha mycket problem med den, men klippet var ju inspelat år 2013 och så som han säger i klippet. Att det kan vara firmware som behöver uppdateras eller vad tro ni 🙂
  2. Tänkte använda 3 micar, 2 för vocal och en instrument mic till trummor och sen har jag 4 studiomonitorer, kanske kunde koppla in dom.
  3. Skulle höra med er kunniga här 🙂 om Behringer Xenyx X1204 USB, är något och ha. Är detta ens något ljudkort? Mvh Aveera 🙂 :)
  4. Okej. Har nämligen ingen skjutmått liggandes i lådan hemma 😉 Men enligt mxl:s sida "2.08 in. x 7.08 in./53mm x 180mm" så den måste ju vara 53mm bred antagligen, rätta mig gärna om jag har fel 🙂 Dock fattar jag inte vad dom menar med "2.08 in. x 7.08 in" 😄
  5. Hejsan. Jag köpte en mikrofon MXL 440 och skulle vilja ha en mikrofon upphängare men vet inte riktigt vilken som passar, har kollat på supreme SM2 och sen min sista fråga. Hur mäter man sin mikrofon i diameter.
×
×
  • Skapa ny...