Jump to content
Annons

neorotic

Medlem
  • Antal inlägg

    11
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om neorotic

  • Födelsedag 1987-06-28

Om mig

  • Stad/plats
    Kalmar
  1. Ren nyfikenhet. Försöker välja vilket program jag ska använda. Dock så fick jag reda på att man måste köpa hårdvara när man använder Pro Tools, så jag tror jag väljer Logic istället. Jag gör endast hemmastudio amatörinspelningar.
  2. Tack så mycket för all hjälp!
  3. Hej, tänkte bara kolla om ni visste vilket program det här är? Ni får ursäkta för den dåliga bilden. Tack så mycket i förhand!
  4. Hur stänger jag av what you hear is what you get funktionen? Någon som har någon aning?
  5. neorotic

    Problem med gitarr

    Hej, jag har ett litet problem med min gitarr, tänkte om ni kanske visste svaret: När man spelar på E strängen (mörka e) så låter den inte likadant som när man spelar på den på det 12:e bandet. Någon som vet hur man kan fixa detta? Hörde något om intonering eller något liknande? Tack!
  6. Kan man ta bort plektrum skyddet på les paulen utan det ser dumt ut? (alltså är den fast skruvad eller något så att det blir fula hål om jag tar bort den) Tack!
  7. racso, har du något förslag på ett sådant vst plugin?
  8. Jag bara undrar hur ni gör, jag vill inte ha någon hjälp med min dist. För att få lite insikt hur andra jobbar.
  9. neorotic

    Distade gitarrer

    Hej, jag undrar vad ni gör när ni spelar in era gitarrer från pedal eller pod. Använder ni kompressor, eq, limiter. Jag behöver lite tips för att få det låta bättre. Tack i förhand /alex
  10. Ok, tack! 😳 Hur bestämmer jag längden på spåret? när jag lägger ut att A1 ska spelas så fortsätter den hur länge som helst. Jag vill gärna att den ska sluta efter en viss tid, lägger jag bara ut en tom pattern då? eller vad? tack.
  11. neorotic

    Reason Trummor?

    Hej, jag har precis inskaffat Reason 3. Och jag fattar knappt någonting, jag har fått reda på hur man byter olika patchar, dvs hur jag byter till Rockkittet. Hur bestämmer jag hur länge varje del ska spelas? Om jag gör ett vanligt komp (1), men sen vill ha ett fill-in(2) till refrängen. (3). Hur byter jag från 1 till 2 till 3? Samt finns det några bra guider hur man jobbar med ReDrum i Reason? Jag skulle verkligen behöva det eftersom jag gjorde trummorna i Fruity Loops förr i tiden och det var väldigt simpelt. Tack i förhand!
×
×
  • Skapa ny...