Jump to content
Annons

Isaksson9505

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man

Senaste profilbesökare

1 173 profilvisningar
  1. Jag gör beats och är öppen för samarbeten om någon är intresserad. Letar främst efter rappare som är villiga att köra på mina låtar. Men om det dyker upp annat som att till exempel bli en del utav ett musikkollektiv eller liknande så är jag även intresserad utav det! Min soundcloud:
  2. Tja! Kollat runt på nätet och hittat hemsidor som mixar och mastrar ens låtar för en viss summa pengar. Är det någon som har testat någon av dem här sidorna och finns det någon utav dem som faktiskt är bra? Kan någon utav av dem faktiskt få musiken man spelat in hemma i sitt rum att låta som en bra mixad och mastrad produkt? Här är några exempel på dem sidorna man hittat: http://www.mikesmixmaster.com/ http://www.doctormix.com/ http://www.onlinemasteringmixing.com/ Ciao!
  3. Tja! Jag har producerat musik under en hyfsat lång period och skulle vilja spela in min musik i en riktig studio eller kanske skicka in demos till olika skivbolag och hoppas på det bästa. Jag har dock ett problem och det är att jag producerar musiken själv men jag spelar in det som om det vore ett band som spelade in det. Bas, trummor, synth, två gitarrer och vocals är med på nästan varje låt jag har spelat in. Anledningen till detta är att jag gillar mest musik som spelas utav band men jag har väldigt svårt att hitta bandmedlemmar. Är detta ett problem då jag skulle vilja spela in? Kan folk hjälpa mig att spela in demon och sen så skickar jag in det till skivbolag? Om vi säger att jag skulle få ett skivkontrakt, livespelningar eller whatever, vad gör jag då? Jag har ju inga bandmedlemmar? Eller kan typ något skivbolag hjälpa en med det? Är det bara till att leta bandmedlemmar på bandfinder som gäller eller? Kanske en dum fråga men har länge undrat över detta! Tack!
×
×
  • Skapa ny...