Jump to content
Annons

sirTomtom

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Tack så mycket för alla svar! producenten kommer behöva hjälpa mig med några bryggor samt kanske lägga till någon bakgrundseffekt för att det ska bli maximerat liksom. så det är ingen färdig produkt än.
  2. Skulle uppskatta om någon kunde komma med förslag på producenter som man kan vända sig till också! 🙂 Är som sagt väldigt vilse i detta ämne så all hjälp uppskattas..
  3. Hej! Jag har suttit och gjort musik reason nu i nåt år. Och har ÄNTLIGEN lyckats skapa en låt som jag tycker är värd att slutföra till en färdig produkt, då jag vet att den skulle kunna bli bra med lite mer kunskap. Genren är typ melodisk drum n' bass. Jag besitter dock ej de kunskaper som krävs för att kunna få min "demo" till en färdig produkt. jag vet inte ens vilken väg man ska gå för att kunna få den till en låt som ev. skulle kunna spelas på radion osv. Just nu är det bara en demo och den behöver verkligen kärlek, lite andra trummor kanske, mer ballanserade ljud osv. så det låter mer proffsigt, Ja ni förstår.. Är det någon som skulle kunna ge mig en guide eller lite tips, för hur jag ska gå tillväga för att kunna slutföra detta projekt? Vem kan man höra av sig till? vad kommer det (på ett ungefär) kosta, samt vilken process kommer jag behöva gå igenom? Har bara en reasonfil sparad på datorn. Är det den filen producenten ska få, så han kan jobba vidare på låten? eller vilket format ska det vara sparat i? Tack på förhand. Med vänliga hälsningar Tomtom.
×
×
  • Skapa ny...