Jump to content

RAWA-RALBIHN

Medlem
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About RAWA-RALBIHN

 • Rank
  Med i gänget
 1. Hej! Jag söker en rappare som max får vara 21 år (och som inte fyller 22 under våren) som vill gäst rappa på en av mina 3 låtar under musiktävlingen för ungdomar: Musik direkt 2017. jag tänker att det är kul om en annan rappare utöver mig själv är med på den låten för att göra live framträdandet mer varierat och roligt att titta på. Det är en glad och ganska kraftfull låt med långsamt tempo (80 BPM) Så om du har skrivit en vers som du tror kan passa på vers 2 i den låten så vore det djävulskt kul! hör av dig så skickar jag beatet så du får lyssna! Det är bra om du inte är någon typ av vänst
 2. Little mess!glad att du hör av dig men jag glömde tyvärr nämmna att åldersgränsen på tävlingen är 21. Lite otydligt beskrivet från min sida :-/
 3. Hej Jag söker en tjej i 20 års åldern som kan tänka sig att spela in ett antal rader med text till en låt jag håller på med. Jag vill gärna ha med dig på en framtida spelning på en musiktävling också och du kommer vara en oerhört viktig del av framförandet eftersom du kommer vara utklädd till personen låten handlar om, Jag förklarar mer sen när du hör av mig till dig. // Rasmus
 4. Hur stänger du av? Ja det ligger nog mycket i att göra klart låttexten så fort som möjligt. Men jag behöver mycket tid på mig att skriva. Ibland kommer jag liksom inte på något vettigt alls att skriva och direkt hamnar jag i en slags "egen värld" där det är svårt att komma tillbaks ut ur funderingar på låttexten.
 5. Hej! Är det vanligt att ni när ni skriver låttexter får ångest och obehagskänslor? Har på senaste tiden haft väldigt svårt att hitta ett bra förhållningssätt till mina texter. Jag tror det handlar mycket om att man liksom "fastnar" i stämningar som låten och låttexten ger. Samtidigt vill jag inte sluta eftersom jag har jobbat mycket med den. Men har ni tekniker som gör att ni kan distansera er ifrån innehållet när ni håller på med annat?
 6. Hej! När ja höjer ochsänker volymen på mitt ljudkort samtidigt som jag spelar upp ljud i högtalarna ger den ena( vänstra) ifrån sig ett brusande ljud. Detta har också hänt när jag inte rör volymrelaget utan bara lyssnar. Det sista händer som tur är mer sällan men jag är rädd att det kommer bli värre. Är detta vanligt och vad kan jag göra åt de?
 7. Hej! Jag söker en DJ som skulle vilja följa med mig på framtida spelningar. du ska helst vara under 21 men hör gärna av dig oavsett. Jag vill gärna att du har viss kunskap i scratching med mera. Personkemi är viktig och eftersom personer som sysslar med sån här musik kan ha väldigt olika värderingar om saker och ting är det viktigt att jag får snacka med dig innan vi bestämer samarbete. // Rasmus
 8. Hej! Vad finns det för frekvenser som brukar vara bra att skära bort mer än låga frekvenser? Jag vet att det kan vara bra att skära ner runt 250 Hz och runt 2 khz för att städa mixen och göra ljudet renare men vilka instrument är det som brukar behöva skäras ner på vid 2 khz och vad för ljud är det som skall prioriteras vid denna frekvens?. Ge gärna tips på andra ställen där det brukar vara bra att cuta frekvenser. 🙂
 9. Känner att jag behöver gå en kurs i företagsverksamhet. Jag vill bara skapa en snygg samlingsplats för projekt i första hand. Pengarna kommer i andra hand. Varför ska skatteverket lägga sig i vad jag gör?
 10. Tack så mycket! Taiko trummor är nog precis vad jag behöver!
 11. Hej! Jag letar efter en VST synth med en mindre kör som har ett mmmmm ljud eller hummande sångsett. Vet inte alls vart jag ska börja leta. Har ni något bra tips på Synth med sådana kör ljud?
 12. Hej! Ja tycker att det är svårt att hitta percussion ljud i med bra kvalité. Jag tänker mest på stora pukor / Djungeltrummor som tillexempel kan höras i Tarzanlåten i början av filmen där Phil Colins sjunger. Vet ni någon bra VST plug in med många olika percussions?
 13. Mycket handlar om känslan att ha något att stå på. Något som jag kan utgå ifrån i mitt musikskapande vilket känns väldigt motiverande . Jag hade tänkt ha ett annat jobb vid sidan av detta. Fråga är om det är onödigt? Det viktigaste är ju trots allt att musiken kommer ut.
 14. Hej! Jag har ett antal musikprojekt som jag pysslar med. Än så länge är jag ensam person. Jag kan tycka att det vore skönt att ha en egen "plattform" att ge ut musiken på men jag undrar ändå ifall det är lönt för mig att starta eget? Finns det liknande alternativ? Måste bolaget tvunget gå med vinst?
×
×
 • Create New...