Jump to content

Fingal

Medlem
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutralt

About Fingal

 • Rank
  På gång

Recent Profile Visitors

718 profile views
 1. Fa-an vad jag skäms just nu!😖 Jag har använt den här keyboarden väldigt sällan, och befinner mig långt hemifrån nu och har en del att göra med den. Du har räddat min dag!! Tack JakobP!! Ursäkta att jag besvärade er med en sådan skitsak.
 2. Spelade på keyboarden i logic med musen, blev inga dubbeltoner där. Så jag antar att någon inställning i min iRig Keys är fel, har inte rört någon inställning där och den har fungerat tills nu. Grejerna lever sitt eget liv ibland. Ska också erkänna att jag inte är någon stjärna på keyboarden och vet ej hur man fixar detta. Får kolla bruksanvisningen helt enkelt. Tack alla ni för era svar! Återkommer om jag misslyckas med detta.
 3. Keyboarden drivs med usb, så båda måste inkopplade.
 4. Ursäkta HasseFX! Nu förstår jag vad du menar, just nu med iRig Keys 2, är på resande fot. Tror du det kan vara något knas med den?
 5. Har provat flera instrument i logic och andra plug-in som jag har, blir samma resultat, två två toner. Jättekonstigt!
 6. Hej! När jag spelar in ett midi-instrument så får jag dubbla toner i exakt samma position. När jag ska korrigera tonen flyttar sig den övre och den undre ligger kvar i samma läge. Det går att rita toner med pennan, då är det som vanligt. Då undrar jag om det är någon här som råkat ut för samma problem eller om det kan vara en bugg i Logic pro x, senaste versionen? Min bedömning är att det måste vara något knas med programvaran. Vad har man för användning av två toner som kommer i exakt samma position när man spelar en ton?? Hoppas och önskar att någon kan svara på detta.
 7. Hej! Det här inlägget kanske inte hör hemma här, men gör ett försök. AudioLobe är en app som kan importera en video och sakta ner hastigheten på både video och audio utan att ändra tonarten. Användbar när man vill lära sig ett klurigt gitarriff. Hade den installerad tills jag var tvungen att formatera hårddisken. Var ute på deras hemsida och försökte att köpa den igen, men jag lyckades inte med det. Man kan ladda ner appen från olika siter och pröva den, men inte köpa den, helskumt!. Iaf så är det en riktigt grym app. Någon som vet om det finns en liknande app? Jag använder Mac. Hoppas på ett svar!
 8. Måste medge att jag nu ångrar mitt mitt inlägg och att jag inte har läst manualen tillräckligt noga. Ska försöka att be om hjälp med lite knepigare grejer nästa gång. Hur som hällts så är jag mycket tacksam för din hjälp.
 9. Hej! Jag är nybörjare i Mac-världen, har tidigare använt PC och Cubase. Tänkte att de var dags att sadla om. Har skaffat mig en Macbook pro och Logic, det var det bästa valet jag kunnat gjort. Fattar inte att jag gjort det tidigare, windows är bara en massa problem. Nog med skitsnacket, till mitt problem: Jag har problem med att spela in i mono från mitt externa ljudkort som är ett Motu Traveler kort. Kan inte ställa in ett mono-spår. I Cubase var detta inte något problem där man blev tillfrågad om man ville ha ett audio eller monospår. Det fungerar när jag använder min Apogee förstärkare och Logics alla instrument men när jag ska micka ut min externa stärkare så funkar det inte. Om jag nu går från mitt ljudkort in Logic och använder en stärkare där så får jag ett monospår men när jag spelar in guran så spelas bara halva audiofilen in men det låter rätt i hörlurarna, men i ena kanalen när jag spelar upp inspelningen. Är detta någon bug i Logic, mitt ljudkort eller min brist på kunskap? Har svårt att tro att det är mitt ljudkort. Hoppas på att det finns någon här ute som kan hjälpa mig.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.