Jump to content
Annons

skybeck

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hej å hå. Jag vill nu sälja mina Event Project Studio 8 monitorer (aktiva) och undrar vad jag skulle kunna ta för dom? Tänkte lägga ut dom på blocket (såvida ingen här är intresserad av snabb affär, men vet inte riktigt vad jag ska ta för dom. Jag hade kanske tänkt mig 4000 för dom, då dom är i fint skick och inte haft några påfrestningar värda att nämnas. Är det för lågt, för högt eller lagom? Och som sagt, om någon här är intresserad så går det bra att maila mig (bor förövrigt i sthlm). johan@schierbeck.se Tack på förhand. Johan
  2. Vill också slå ett slag för Jeskola Buzz. Använder det inte så mycket längre, men använde det under lång tid förr, och tycker fortfarande att man får väldigt mycket för pengarna, vilket alltså är 0:-
  3. skybeck

    Ljudkort?

    Tack för goda råd... blir nog 1010... med lt eller utan är frågan... får se hur pass snål jag är när det kommer till krita.
  4. skybeck

    Ljudkort?

    Hej! Jag vill ha lite goda råd ang. ljudkort. Jag och några polare bygger nu i dagarna upp en liten studio och känner att ett schysst ljudkort (tillskillnad från skiten som sitter i burken nu) vore på sin platts. I studion finns det förtillfället 2 mickar 1 gitarre och 2 synthar, men tanken är ju att mer kommer att kopplas in framöver. Mixern är av typen Soundcraft 400b 16-kanalers. Jag vill kunna spela in på flera kanaler samtidigt i Cubase från mixern in till ljudkortet, alla 16 kanaler kommer det aldrig att behövas spela in samtidigt dock =) ... men kanske 4;a i alla fall. Vilket tycker ni man ska sattsa på? Bra Ljud... låg latency... och många ingångar är väll det jag värderar mest kanske... gärna ett ljudkort man kan pilla på från framsidan av burken också kanske, av bekvämliga skäl. Vill också lägga till att jag har ett vanligt enkelt jobb och har därför inga miljoner att lägga ut på ett ljudkort =) ... Tacksam för svar.
  5. Danny: Jag tänker på t.ex. Organism 12, Sage Francis, Aesop Rock, Del the Funky Homosapien som rappare. Alchemist, Christian Falk och Embee som producenter. och t.ex. Jazzy Jeff som dj. typ... =)
  6. Håller med om i princip allt som sagts, men säga "hip-hop suger" tycker jag låter som nått man säger i stridens hetta eller för att fånga blickar för att det lutar åt nått man vill förmedla. Det finns bra hip-hop, det finns t.o.m. mycket bra hip-hop. Sant är att på tv och i övrig media får väldigt få bra producenter, dj´s och rappare vara med och visa sina ansikten. Som nån sa är det pinsamt vad det än gäller, när man försöker hävda sig med t.ex. kläder för att "representera" den musikgenre man lyssnar mest på. Men detta gäller ju lika lite hip-hop som det gäller lika mycker rock, drum 'n' base eller dansband. Det går ju även utanför musiken, har ju inte med det att göra liksom. Klart man blir irriterad av att höra "The Game´s" senaste piss-pop singel varvas dag in och dag ut, men inte mer trött än att höra Britney´s Max Martin låtar lika ofta.
×
×
  • Skapa ny...