Jump to content
Annons

Carpvik

Medlem
  • Antal inlägg

    9
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Carpvik

    M-audio Firewire 1814

    Hejsan, Har en Macmini. G4. 1.42 HZ, 512 Mb ram. OSX 10.4......Och till denna har jag också ett firewire 1814 från m-audio. När jag ska installera detta gör jag precis som det står. Men när jag sedan ska ställa in kortet att vara ljudkort för datorn i "sound preferences" så förstår den inte. Den hittar inte kortet. Och om jag försöker starta programvaran så står det att den inte är ansluten. Har testat med några olika drivrutiner. Och har även installerat om det flera flera gånger. Har även installerat om operativet och allt. Direkt efter installationen från cd:n så sa den att de var fel med säkerhetsinställningar i M-audio audio helper eller något liknande. Den frågade mig om jag ville rätta till detta och de gjorde jag. det gick felfritt och så. Men trots detta går de inte få igång kortet hur jag än bär mig åt. Någon som har ett tips eller idé på detta....Har dessutom lite bråttom..... Tacksam för jätte snabba svar. Mvh//Christoffer Carpvik
  2. Carpvik

    Yamaha DM1000

    Hej. ska köra med en dm1000 och vill ha separat monitor mixer..finns direct out på detta bordet eller finns någon annan smidig lösning?
  3. då är problemet löst..tack så mkt...
  4. okey? det första med att mixa på soundcraften? hur menar du då? och hur gör jag? jag vill ha det i hörlurar.går det att köra hörlurarna direkt ut så?
  5. okey..hur kan jag lösa detta då? går det annars att slänga in hörluar direkt på aux bussen?
  6. Okey. vad kallas oftast direct out på bordet liksom? om man kollar...på teleingången? på varje kanal finns en xlr ingång, och 2 tele ingångar varav den ena heter ins. och den andra line. är detta något som går att använda och vad behövs för kablage?
  7. vet inte det. får kolla upp det..går det annars att bara lägga hörlurarna påsoundcraften direkt på aux bussen? vad menas med direct out annars och hur vet jag om bordet har det? ja är inte så insatt....berätta gärna..
  8. Jag drar in alla instrument så som bas gitarr , klaviatur, trummor o allt. in i soundcraften. sen har ja dratt den på 2 aux bussar till en md för att göra det simpelt för mig...nu vill ja "ha över" alla kanalerna från soundcraft bordet till mackie bordet för att därifrån kunna mixa monitorn separat på reglarna liksom...och lägga hörlurar på alla 6 tillgängliga aux ingångar...förstår du mitt problem bättre nu?
  9. Jag har line;at en SOUNDCRAFT 'Spirit' LX-7 24 x 4 x 2 Mixer. till en stationär Sony MD. Ska göra en simpel inspelning. Vill för trummisens del gärna få ut lite monitor och kanske genom en "separat" monitor mixer. En Mackie me 16 kanaler. Hur ska jag göra för att få signalen från spirit bordet till mackie mixern så jag kan använda mackien som monitor mixer. SKa även använda hörlurar till mackien. SNälla svara snabbt
×
×
  • Skapa ny...