Jump to content
Annons

andersfallsessions

Medlem
  • Antal inlägg

    22
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Här spelar jag och en vän in "Resterna av livet" I kyrkan. Efteråt så gick vi ut och städade på söder och klippte ihop allt till en video. Enjoy!
  2. Två nya låtar uppe! http://soundcloud.com/vintrutarna/postrocktraumatisk-stress http://soundcloud.com/vintrutarna/hon-ser-ut-som-annika-norlin
  3. Bumpar den här tråden en sista gång med att säga att en låt till ligger uppe, som garanterat inte är lik den andra. Uppmanar även alla som gillar det att gå in och gilla VINTRUTARNA på facebook! Tack för mig! https://soundcloud.com/vintrutarna/en-sang-om-att-ligga
  4. haha jajuste, det har jag inte tänkt på. Det är egentligen av den så enkla anledningen att det är den enda "strum" jag kan på piano.
  5. Håller väl med om att det blir bättre och mer "lättlyssnat". Det gäller bara att vänja sig vid sin röst kanske. Tänker inte sitta och finslipa och lägga upp varenda mix, bara den här enda gången. Har nu dragit ner reverb och delay från allt i princip på "en sång om att sjunga dåligt" och "En sång om att kröka Vad tycker ni? https://soundcloud.com/vintrutarna/en-sang-om-att-sjunga-daligt https://soundcloud.com/vintrutarna/en-sang-om-att-kroka
  6. Video från en lika dyngblöt kväll som låten handlar om:
  7. Tack alla, ska testa dra ner reverbet och se om jag trivs med det. Cathrine - Vad tycker du gör dom två sista låtarna lika varandra bortsett från att båda är lugna?
  8. Bra där MRS8! Det är bara att hålla ut ett tag till!
  9. I första låten har jag faktiskt inget reverb utan endast delay. bortsett från reverbet, vad tycker folk om själva låtarna?
  10. Berch - vill att låtarna ska låta ostädade men håller med om kakelrummet på en sång om att kröka. man kanske kan dra ner lite i EQn i refrängen, där det kommer fram toner som nästan gör ont. Även om jag vill att det ska göra lite ont så är det ju jobbigt om det är outhärdligt.
  11. Hej! Har länge hållt på med musik, spelat in allt från hiphop till synthlåtar och spelat i band. Har aldrig dock kunnat så mycket om inspelnings eller mixningsdelen. Men har nu gett mig fan på att göra en skiva, ett album som jag kan hålla i handen som faktiskt ska vara något bra istället för dom skitlåtar jag spelat in med datormickar och akustisk guitar. Har länge hållt på mixat men aldrig vetat vad jag gjort, så jag skaffade konto här för ett tag sedan och har läst, testat mig fram och tycker jag har utvecklats sen dess, även om jag har långt kvar. Här är 3 omastrade låtar som jag fått ihop än så länge. Vad tycker ni?
  12. För att återgå till ämnet så tog jag till mig av tipsen (inklusive die hards) och fick fram det här: https://soundcloud.com/rialareservatet/stenkastet2 Någon som vill fortsätta guida mig? EDIT, ny länk
×
×
  • Skapa ny...