Jump to content

JNT

Medlem
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutralt
 1. Tja! Har skrivit här angående en låt jag gjorde klar med vocals på, den åkte in på mastering osv. Sen när jag skulle lägga upp den på soundcloud la dem en distortion på alla high ends och jag har provat att lösa detta på alla sett förutom gå in i mixningen, så förmodligen är det fel där. Skulle vilja att någon annan mixa den här istället så jag VET att den blir bra & kommer upp på soundcloud. Finns det några duktiga som mixar för en rimlig peng? Tack på förhand!
 2. JNT

  Soundcloud

  Det är sant. Jag ska testa från en annan dator, funkade det för dig från en annan dator?
 3. JNT

  Soundcloud

  Ja håller med, men grejen är att jag ska skicka runt låten och behöver soundcloud för att kunna göra det. Testa det också nu, funkar ej.
 4. JNT

  Soundcloud

  Den har vart inskickad på mastering ja! Har testat wav, mp3 och aac, alla låter samma.
 5. JNT

  Soundcloud

  Hej! Har försökt under en längre tid lägga upp på soundcloud nu, men varje gång lägger dem en distortion på mina låtar, testat att byta format och kbps. Nu har jag en ny mastrad låt som jag måste ha upp, men det blir detta ljud varje gång. Har skrivit till soundcloud men de svarar att "de ska hoppas lösa detta i framtiden". Någon som har det samma?
 6. Tja! Har hållt på med en projekt ganska länge och exportat ut till mp3 fil då och då, men nu när jag började känna mig klar och skulle exporta ut så säger den "out of memory". Jag har testat ändra bitrate och annat som kan ta plats. Vad ska jag göra?
×
×
 • Create New...