Jump to content
Annons

quad

Medlem
  • Antal inlägg

    30
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av quad

  1. Tack =) Det blir nog ett sånt, ska bara spara lite till.
  2. Tack så jättemycket alla för svaren! Nu har jag fått ett bra grepp om vad jag ska ha :-) Jag uppskattar verkligen all hjälp!
  3. Hej! Jag tänker köpa ett elektroniskt trumset att lära mig spela trummor på för mellan 10 000 till 20 000 kr och jag vet absolut ingenting om vad man bör veta inför ett sådant inköp. Vad är bra märken, vilka är alternativen och vad ska man tänka på? Jag har kollat på dom här hittills men jag vet som sagt inte vad jag letar efter riktigt: Roland TD-3KW V-Compact Series TD-6KX V-Tour Series Roland TD6KW & Hage! Medeli Digitala trummor DD-505 ( Medeli Digitala trummor, Trumset digitalt 3 pukor, Bastr, Virvel, 2 cymbal pads, Hihat Yamaha Trumset Yamaha SETDTXPLORER Jag blir mycket tacksom om någon vänlig själ skulle kunna ge mig tips om vad jag ska tänka på! Tack på förhand Mvh Jocke
  4. Jag är väldigt tacksam för din hjälp. Jag har kollat in länken och så, men jag ville bara se om någon hade andra förslag att testa som inte involverade att ladda ner ett program iom att jag då måste sticka iväg och bränna ner det på skiva. Har inte Internet på den aktuella datorn nämligen.
  5. Tack för svaren, men jag vill inte minnas att jag någonsin har kryperat innehållet. Det borde jag komma ihåg och dessutom vet jag inte hur man gör det... Hur deaktiverar man kryptering i XP Home eller vad det nu var jag skulle göra?
  6. Tack för all din hjälp. Jag hoppas att jag kan lösa detta snart. Om du eller någon annan vill bidra med en lösning så är jag mer än tacksam.
  7. Jaha, så det är inget konstigt alltså? För det står Åtkomst nekad och att mappen bara innehåller 0 byte och inga filer eller mappar. Men det kan bli så?
  8. Tack för tipsen, men alla dom här mapparna har jag skapat själv och dom har inte legat på systemdisken.
  9. Jag har installerat om Windows XP Home på en ny systemdisk. Jag har även två andra diskar för filer. Det som har hänt efter att jag installerat om är att datorn inte hittar sökvägen till tre mappar på den ena disken, nämligen "Bilder", "Mina dokument" och "temp". Det går inte att ta bort mapparna och det står att dom innehåller 0 byte. Men själva totalsumman av all data på disken är densamma som innan ominstallationen. Om jag sätter in min gamla systemdisk så hittar den mapparna utan problem, så filerna finns kvar där fysiskt. Vad har hänt och hur ska jag få min nya systemdisk att hitta sökvägen, alternativt hur tar jag bort mapparna? Helst vill jag att sökvägen ska hittas. Tack så jättemycket på förhand!
  10. Jag undrar om man som i windows 98 kan göra en systemåterställning från DOS (som numera är borttaget i XP) eller något liknande på en burk med XP installerat. Problemet jag har är nämligen att datorn inte ens vill öppna hjälp -och supportcentret i felsäkert läge... Så finns det något alternativ som ni känner till? Tack!
  11. quad

    SX3 vs SL3

    Jag köpte mitt för 3700 tror jag.
  12. quad

    Hårddiskdämpning

    Dom är känsliga för var i rummet dom står. Det blir lätt brummande ljud och resonans i lådan om du har otur. Måste säga att jag inte tycker att det var någon större skillnad i hastighet heller (har inte gjort några tester iofs) utifrån vanligt datoranvändande och musikskapande. Den största skillnaden som jag märkte av var att windows laddade lite snabbare i början.
  13. Magix Music Maker hade en funktion som hette "random melody", det kanske finns en motsvarande "random lyrics" i någon senare version... 😏 Det blev heta melodier kan jag tala om... /sarkasm
  14. quad

    Hårddiskdämpning

    Det här svaret är nog ingen hjälp, men jag har haft en raptor 74GB i en vecka och jag stod inte ut med brummandet. Det blev resonans i hela rummet. Mitt tips är att ställa hela datorn på en skumgummibit. Det gjorde jag och det hjälpte men jag gick ändå och bytte in den mot en Seagate SATA på 200 GB 😏
  15. Jag testade det och det fungerade. Pinsamt enkelt, men jag är glad att jag vet hur man gör nu =) Tack!
  16. Jag vill lägga på 4% swing på mitt trumkomp, men alla fills blir förstörda då "klossarna" flyttas till närmaste "grid". Hur gör jag så att dom inte flyttas mer än alla dom andra klossarna som redan ligger vid en grid. Förstår ni vad jag menar? Annars måste jag flytta alla klossarna igen... orka... Tack!
  17. svar ja, .ogg är bättre än .mp3 i samma bitrate. ///plus Ok, då var nästa fråga om Ipod och andra spelare, t ex Iriver, kan spela ogg. Någon som vet?
  18. Tack! Schyst. Det får nog bli mp3 då med 192Kbps.
  19. Hehe, jo det är sant. Att storleken inte har någon betydelse är väl kanske inte helt sant då... Wav, skulle ju vara det bästa, men det är för stort. Det jag syftade på var att det är ok att det blir typ 10 Mb för en vanlig låt på typ 4 min.
  20. Jaha, ok, det var nytt för mig. Tack! Hur stora blir filerna då?
  21. quad

    Bästa musikformatet?

    Jag ska rippa alla mina skivor, över 200 stycken, och jag vill gärna veta vad ni har för åsikt om vilket format jag ska rippa dom till. Det är inte kul att göra det mer än en gång, så jag vill göra det vettigaste direkt. Storleken har ingen betydelse egentligen, bara kvaliteten. Tanken är att föra över allt till en HDspelare senare. Tack för din synpunkt!
  22. Jag köpte SL3 för tre veckor sedan och jag kör SP2 och jag har inga problem. Skulle inte tro att det är några problem med SX3 heller, det är ju samma grundprogram. Men som vanligt så kan det bli problem ändå om man har otur. Datorer är känsliga leksaker har man ju fått lära sig efter en del sura BSOD... (>.<) usch
  23. Jag kan bara instämma. 512 är absolut för lite. Jag har 2 GB och då flyter det på fantastiskt. Jag skulle inte rekommendera någon som använder det här programmet fullt ut att köra med mindre än 1,5 GB.
  24. quad

    iPod Shuffle...

    Frågar du mig skulle jag irritera mig enormt på att inte kunna välja vilken låt jag vill lyssna på. För det kan man väl inte göra med shuffle-poden? Det är väl därför den är så billig? Men visst är den fräsch 😆
×
×
  • Skapa ny...