Jump to content
Annons

Mischan

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jag är öppen för att testa så länge det inte rör sig om mycket material som tar överdrivet lång tid att mixa. I nuläget försöker jag att bygga erfarenhet och testar gärna nya grejer. Har ingen erfarenhet från att mixa hiphop dock, men skicka över materialet med en referenslåt så kan jag ge det ett försök! Har skickat pm med min mail
  2. Bumpar detta! Om du har en ofärdig produktion liggandes, skicka den till mig så mixar jag mot feedback! Gärna elektroniskt eller singer/songwriter.
  3. Hej! Jag skulle gärna vilja ha mixmaterial, och feedback på detta. Det bästa vore om någon har ett projekt eller känner någon som vill ha sin låt mixad? Jag vill "komma igång" och mixa mer, och känner att det skulle vara motiverande att jobba med något där jag kan få direkt feedback. Har som ambition att göra det till en inkomstkälla, och skulle uppskatta "simulationen" av en kund för att få lite självförtroende och se om det är något som jag kan tänkas jobba med. Tips emmotages tacksamt!
  4. Mischan

    .

    Svinbra låtar! Mixen är kanske ingenting som skulle kunna spelas på radio men jag tycker ändå det passar på ett sätt. Ha denna EP som en referens i kontakt med någon som kan hjälpa dig med produktionen, så ser jag fram emot att höra dig på dansgolvet sen:)
×
×
  • Skapa ny...