Jump to content
Annons

Thomazzo

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Ja det är sant. Nej , men de sa att "det fungerar men att jag kommer mest troligt att tappa lite i kvalité".
  2. Tack för alla tips. Pratade med ordermusic och dom rekommenderar att antingen köpa långa kablar (15m som jag då behöver) eller göra egna men det tyckte jag verka bli dyrt. Alltså att det kan bli lite kvalitétsförlust med multikabel. Men de flesta här verkar ju vara eniga om att det inte ska vara några problem med multikabel.
  3. Hej! Förlorar man någon ljudkvalité på att använda multikabel istället för att dra mikrofonkablarna direkt in i ljudkortet vid inspelning. Jag vill ju sitta i ett annat rum än musikerna. Ska man använda sig av någon viss multikabel vid inspelning än den man använder live? Någon som kan detta område? Skulle tex denna kabel funka? http://ordermusic.se/produkter/kablar-kontakter/multikabel-stagebox/stagebox-sh-12x4-50 Tack på förhand.
  4. Tack! Glömde att nämna att jag kör Cubase SX men det kanske fungerar på samma sätt.
  5. Hej någon! Ska göra en inspelning av ett band på fyra personer med en Digi002. Jag skulle vilja kunna ge alla 4 separata monitormixar (utan latency). Hur gör jag på smidigaste sätt? Normalt sett använder jag Cubase men har också ProTools att tillgå. Vore tacksam för hjälp.
×
×
  • Skapa ny...