Jump to content
Annons

Grundstroem

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  1. Kanon tack! Ja kanske glömde säga det, jag har inte möjlighet att ljuddämpa boxen, förutom det molton som hänger där idag, och dessutom så är det en öppning som det bara hänger ett tyg för. Om jag omformulerar frågan till "vad ska man tänka på om man kapslar in en riktad (shotgun) mikrofon, så att man kan behålla ljudkvaliteten men får den in i sin produkt" Och tack för svaren så länge jag ska fundera på hur jag kan använda något liknande.
  2. Jag ska försöka förklara bättre! Ja det är som ett sådant fotobås, skillnaden är att det är en filmkamera. Med en rundtagande så får jag väl med en del andra ljud? Resultatet ser ut såhär http://vimeo.com/61297932 Men då är det dels en del andra ljud med och så sitter mikrofonen inuti båset. Det jag vill är att ha en riktad mic på något vis så att den inte kan bli stulen. Så hur bör det se ut eller fungera kring området där mikrofonen sitter?
  3. Hej, jag ska göra lite som Obama fast mer frivilligt. Jag har tänkt använda en Röde video pro mikrofon för att i en automatiserad sekvens spela in ljud och bild i en fotobox. Har ni några bra tips på vad jag ska tänka på när jag bygger in mikrofonen? Jag har tänkt mig att jag placerar mikrofonen i en låda med osymmetriska väggar som är dämpade och mellan de väggarna och mikrofonen ha et till lager med dämpning, hänga upp mikrofonen i något typ av gummiband och ha en 90mm öppning med galler. lådan för mikrofonen är den till höger. Skulle det fungera eller skulle ljudet bli skit? Mitt första försök blev total katastrof då jag bara borrade ett hål i en plywood och stoppade in mikrofonen.
×
×
  • Skapa ny...