Jump to content
Annons

DotHacker

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

1 Neutralt

Om mig

Min musik online

Socialt

  • Skype
    Fråga
  1. Låter fint 🙂
  2. Jag heter DotHacker men skrev DotHacler xD
  3. http://www.aftonbladet.se/debatt/article12371619.ab
  4. Tackar Har upptäckt att jag nickade helt fel... fail!
  5. Aha, intressant att springa på någon som också har hörapparat, jag föredrar att spela genom stereon eftersom man ändå kan köra genom ett externt ljudkort och så, det är förvisso lite andra problem med det. Ett annat när jag spelar in med hörlurar är att jag inte kan höra både det jag spelar och det jag spelat in så ...
  6. DotHacker

    DotHacker

    Tja! DotHacker heter jag här! Musikfantatiker som alla här är tror jag, spelar keyboard/piano mest och skriver texter. Se min profil för mer info för jag orkar inte skriva om allt igen ^^ Annars så är jag 23 år och bor i Gävle.
  7. DotHacker

    Bara "ett" öra

    Tja! Jag har bara ett fungerande öra och har hörapparat*. Det vill säga att jag inte hör på den andra, men jag har en fundering: Finns det bra hörlurar för de med nedsatt hörsel och att man kan ha hörapparaten på sig? Annars blir det som en rundgång i hörapparaten så det piper lite. Brukar alltid ha ljudet via en stereo istället för via hörlurar annars. *- Har hörapparat men för att förklara hörseln kortfattat så har jag "typ" en inbyggd hörselpropp i örat. Så den är alltid lite skyddad mot stark ljud även om jag alltid har hörselproppar.
×
×
  • Skapa ny...