Jump to content
Annons

Svedsko-b3

Medlem
  • Antal inlägg

    56
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Svedsko-b3

  • Födelsedag 1957-01-09

Om mig

  1. Varmt välkommen ska du vara.
  2. Svamlar ??? Soundcraft Ghost med Midi mute kostar 70.000 ink moms o brygga 9600 listpris på Septon. Jag menar att jag helst vill ha ett nytt bord än ett begat. för måste de begade bordet servas inom kort tid efter köp kan jag inte få loss pengar till den servicen. Så jag är efter ett nytt bord med garanti.
  3. Tac för visat intresse................Ghost 24 med mätarbrygga kostar idag i stort sätt 80 lakan......- rabatt Skrev runt 70 - 85 för min budget klarar det. Sen är det en förening så jag vill nog ha garanti på ett nytt bord istället för o sörva ett gammalt........ Men visst det finns flera fränare bord i begklassen i samma pris. Kollade in Jade bordet.....såg fränt ut.
  4. Svedsko-b3

    Soundcraft Ghost

    Har tänkt köpa ett inspelnings bord..Har tittat på Soundcraft ser Two samt Ghost borden....antingen ett rent inspelningsbord 24kan eller ett livebord med minst 48 direkt ut/in.......får kosta runt 70 - 85 tusen. Har dator med 24 in/ut RME + Cubase och UAD, samt en Alesis HD24......... Borden har väl bra specar, men verkar lite små i sin storlek. Ingen riktig studiofeeling. Har dock inte råd med Neve tyvärr, Någon som har bättre förslag i den prisklassen. Har bara sett dyrare och billigare bord diskutteras här innan.
  5. Hejsvejs Altzi metal mmmm. visst du e välkommen
  6. Bra o trevlig presentation. Välkommen hit Olle. Kul att du arbetar i lite annan typ av ljudarbete.
  7. Ja SX3 ska ju vara tungkört och jag fattar inte hur Steinberg tänker när de tar fram SX för att just VST var tungkört och nu är det samma sak. HEHE
  8. vad har du för varv på HD och har du 2st då kan du köra SX på C och wavefilerna på den andra hårddisken. Den snabbaste HD'n ska ha wavefilerna.
  9. Från Nuendo 2.0 har ju programmet bra midihantering o midieditorer det hade det inte innan bara Cubase
  10. Hej har du kollat in rubriken Hårdvara - Ljudkort. Där finns massa info om ditt problem.
  11. 😱 lajbans med en vocal 😏
  12. Svejsan på dig Kalle dödsmetal e väl inte min grej men du har nog flera andra här i den svängen. Välkommen in i vår virtuella musikvärld.
  13. Svart Bälte? Det viktigaste är väl endå vad man skriver och inte hur ofta man syns. Är man gammal veteran så va då. Jag är med i flera utländska forum och man kan inte följa dem alla. Men man kan få/ge värdefull info av/till alla på forumet så länge man uppför sig enligt reglerna och det är väl viktigast. Samt att ett trevligare forum än studio får man faktiskt leta efter. 500 hundra inlägg? Det vet jag inte om jag ens kommer upp till. Men jag hoppas att jag bidrar med nytta o nöje. 😏
  14. Brukar inte handla så mycke i göteborg men annars besöker jag nog mest börsen, andreassons och sist mug. Tycker nog jag har blivit väl bemött i alla dessa affärer det har kanske också med hur man själv uppträder. Jag vill inte påpeka att jag är något av en mönsterkund. Är ganska velig med att bestämma mig.
×
×
  • Skapa ny...