Jump to content
Annons

HookMook

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Mikrofonen jag hade innan satt på mitt gamla headset som nu är trasigt. Detta är första "studiomikrofonen" jag köpt. Tanken med den är främst att kunna sända webradio med den. Om det är viktigt så använder jag SAM Broadcaster till det. Inte hittat någonstans på det programmet där man kan ställa om till mono på mikrofonen. @Linus Vad menar du med att spela in en monosignal?
  2. Går det att ställa om till mono redan i kontrollpanelen? Till och med när jag använder Windows egna ljudinspelare hörs det endast i vänster högtalare.
  3. Jag är helt ny till dessa begrepp. DAW, menar du då som ett program jag spelar in i? Lite vilsen.
  4. Hej på er! Till att börja med vet jag inte alls om detta är rätt avdelning att fråga detta i så om jag postat fel kanske den går att flytta. Till saken: Idag gick jag och köpte en Supreme CU-1 samt M Audio Fast Track MKII för att jag sänder en del webradio, har kompisar som sjunger, etc. Mitt problem är att mikrofonen bara hörs i en högtalare. Den låter klockrent och klart, men bara i en utav mina två högtalare. Jag har laddat ner senaste drivrutinerna till M-Audio Fast Track MKII, men problemet är fortfarande där. Grabben i butiken där jag köpte sakerna sa att allt skulle fungera tillsammans och det verkar det ju göra bara att jag får problem med detta. Finns det någon lösning på detta eller är det helt enkelt så att jag köpt en trasig mikrofon? När jag pratar i Skype med den så säger mina kompisar även de att den hörs i deras vänstra högtalare bara. Tacksam för svar, tack på förhand.
×
×
  • Skapa ny...