Jump to content
Annons

HollowCrown

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hej! Mitt band Safe To Say har precis spelat in vår debutsingel innehållande två låtar. Vi spelade in allt hos Studio Radionika i Stockholm. Lyric videon: http://www.youtube.com/watch?v=I4N3LeaKOiQ Hela singeln: Safe To Say – Stay The Same Gillar ni det så kan ni gilla oss på facebook om ni så vill! 🙂 www.facebook.com/safetosaysweden Tack så mycket!
  2. Tack för svar! Kolin, du köpte alltså den som inte är "vintage"?
  3. Hej! Någon som har erfarenhet av Harley Bentons G412A kabinett? Alltså den utan V30's som kostar runt 1500 kr. Vore gött och få veta om det är nåt att ha eller om man ska lägga ut lite mer för den med Vintage 30's.
  4. Hejhej! Jag är helt ny här. Jag spelar i ett band i stil med Taking Back Sunday, Hawthorne Heights, Underoath m.m. Letar efter en ny topp och är inne lite på Orange. TH30 toppen verkar ju go, men frågan är ju då om 30 watt räcker? Kommer ju mestadels vara distat ljud jag kör med men har även vissa clean-partier. Kanske inte blir så cleant när man måste pusha stärkaren? Allt kanske löser sig om man mickar genom PA i och för sig men det är ju inte alltid det finns PA... Annars finns ju 100w versionen TH100 men den kostar ca 4000 kr mer, känns lite drygt. Vad säger ni? Några andra rekommendationer på toppar? Cheers
×
×
  • Skapa ny...