Jump to content
Annons

Esping

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. När man läser den här tråden inser man att det fortfarande går att göra sjyssta fynd på Vendolin, hehe. Själv ångrar jag att jag gjorde mig av med min svarta Ibanez Proline V. Den hade varit rolig att ha kvar idag.
  2. Jag ville mest stödja ditt köp av en Tremonti innan jag svävade ut i lite allmänna tankar angående Epiphone och dylika gitarrer.
  3. TERRORIZER "Dead Shall Rise" brukar ju komma upp förr eller senare i sådana här trådar. Trots att den är sexton år gammal så krossar den ju det mesta motståndet fortfarande. CANNIBAL CORPSE har ju de senaste åren verkligen förädlat brutaliteten till en helt ny nivå. Den senaste plattan, "The Wretched Spawn", är ju som en tävling i attack, tyngd och kraft. SLAYERs "Angel Of Death" var ju superhård när den kom men har väl, i ärlighetens namn, blivit omsprungen på de flesta områdena. Men den var ju verkligen unik när man hörde den när den var alldeles ny. Min favorit var dock alltid "Altar Of Sacrifice" och "Post Mortem" från samma skiva.
  4. PRS Tremonti är en suverän nybörjargitarr i en helt annan klass än Squire och Epiphone. Jag skulle nog hålla den för bättre än de billigare Gibson-modellerna till och med. En mycket stabil gitarr som är välbyggd och modern. Jag tycker inte att man ska köpa de billiga nybörjargitarrerna, just eftersom de är billiga och man alltid får det man betalar för. Det är mycket bättre att lägga på ett par tusen på priset och köpa en begagnad märkesgitarr, till exempel Fender, Gibson Faded (som är rätt billiga just nu) eller en PRS av SE-typ, eftersom andrahandsvärdet är så mycket bättre och man inte går back om man skulle tröttna på att spela gitarr och vill sälja den efter några månader. Jämför det med att man går och köper en ny budgetgitarr som låter skräp och är dåligt inställd och dessutom har dåligt andrahandsvärde. Valet är enkelt.
×
×
  • Skapa ny...