Jump to content
Annons

hnas

Medlem
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About hnas

 • Rank
  Medlem
 1. hnas

  Dubblera kanaler.

  Av någon anledning funkar det med CMD. Jag har Slagit samman spåren klipp och klistrat förut. Jag förstår inte vad som är skillnaden men det funkar i alla fall = ) TACK !!
 2. hnas

  Dubblera kanaler.

  Dra och släpp funkar. Det är kopiera som inte funkar. Om jag solar det nya spåret är det knäpptyst. Jag ser "ljudkurvorna" på kanalen men det kommer inget ljud
 3. hnas

  Dubblera kanaler.

  Jag får inte någon signal i mixern. Jag "ser" bara spåret på kanalen, men annars verkar det som om det inte existerar
 4. Om jag spelat in gitarren på en kanal och sedan gör en ny kanal, Klipper ut och klistrar in gitarren på den nya kanalen klistras gitarren in men det kommer inget ljud… vad gör jag för fel ??
 5. Tack för svaren. Nu förstår jag hur det funkar !! En sak till...Jag har Ez drummer och gillar det ljudet bättre än både Logics trummor och det från dtxplorer. Problemet är att logic blandar ljuden, bas trumma låter som virvel osv. . Jag har hört att det skall gå att ställa trummodulen till vilket ljud den skall sända ut. Men jag får inte ut något av manualen. Jag har även sökt i detta forum men förstår alvarligt talat inte svaren. Så på bonnsvenska.. hur f-n gör jag för att ställa padsen så det låter rätt i ez drummer. Ju mer jag läser om det desto rörigare blir det.
 6. Problemet är att signalen från trummorna går in. d.v.s jag får indikation på kanalen. Men det går inte spela upp. Signalen verkar vara "död". Jag har kopplat in trummorna till ljudkortet med midi kabel. Då fick jag bara signal men inget ljud. Jag testade att även ta ett par gitarrkablar från mono out på trummorna och in i ljudkortet tillsammans med midi kabeln. Då får jag signal in och även ljud ut när jag spelar. Men jag kan inte lyssna på det jag spelat in. De midi markeringar jag spelat in genererar inget ljud ut.
 7. Hej på er. När jag kopplar in mitt Yamaha Dtxplorer med midi kabel via ljudkortet får jag markering i Logic pro men jag hör inget ljud. Jag har försökt att lösa detta själv men jag går vilse i menyerna. Snälla kan någon förklara hur jag får ljud på enkel svenska . Jag vore ytterst tacksam. MVH Hnas
 8. Midi signalerna från mitt DTXplorer spökar i Logic då jag kör det genom EZ drummer. Vet någon hur jag enklast fixat till det. Finns det en drummap att få tag på ?
 9. hnas

  Yamaha dtxplorer

  Tack för svaret JohnRick. Då återstår bara hur jag skall klura ut hur man gör detta. Finns fina Yutubeklipp om hur man gör i Logic och i Superior drummer men inget hur man gör i EZ eller garageband. Mudulen på mitt DTexpress har jag grymt svårt att förstå mig på. Du vet inte om någon "idiotsguide" någonstans ?
 10. hnas

  brus från ljudkort.

  Det är när jag kopplar in förstärkaren som det brusar. OM jag kör guran rakt in i kortet brusar det inte. Men hur ska jag göra för att använda min förstärkare ?
 11. sen har jag ytterligare ett problem. Bastrumman låter som virvel, pukan som cymbal osv. jag har försök läsa manualen men blir inte klokare på hur jag skall ändra dem rätt. Tips ?
 12. hnas

  Yamaha dtxplorer

  När jag ansluter mitt Yamahadtxplorer via midi kabel till EZdrummer blandar den ihop signalerna. bastrumman låter som virveln, pukan låter om cymbalen osv. Hur löser jag detta. Jag har försök läsa manualen men är dålig på fack engelska och förstår inte så mycket. Kan någon hjälpa till ?
 13. hnas

  brus från ljudkort.

  Det är obalanserade kablar
 14. hnas

  brus från ljudkort.

  Jag jag kör en sladd från Phones/record out uttaget på stärkaren och rakt in i ljudkortet.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.