Jump to content

hnas

Medlem
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutralt

About hnas

 • Rank
  Med i gänget

Recent Profile Visitors

1,609 profile views
 1. Dessa länkar pratar man om de större katana förstärkarna där det ingår en plug-in. Katana air har ingen sådan plug-in så det måste vara någon inställning i mitt DAW som behöver justeras
 2. Tack så mycket. ska läsa igenom länkarna ikväll
 3. Men jag går direkt från min Boss katana Till datorn. Inget ljudkort imellan
 4. Ja. Det har jag. jag kan spela in gitarren med önskat ljud, det är bara väldigt lågt.
 5. Hej alla. jag är nybörjare på att använda Logic Pro. (Nu vet ni grund förutsättningarna 😎) jag hat köpt mig en Boss Katana Air Gitarrförstärkare. När jag kopplar in det till min dator för att använda det gitarr ljudet så blir inspelnings volymen låg, ca 25-30% lägre än om jag sätter gitarr sladden direkt i mitt ljudkort. kan någon vänlig skäl hjälpa mig med att lösa detta? Tack på förhand.
 6. hnas

  Dubblera kanaler.

  Av någon anledning funkar det med CMD. Jag har Slagit samman spåren klipp och klistrat förut. Jag förstår inte vad som är skillnaden men det funkar i alla fall = ) TACK !!
 7. hnas

  Dubblera kanaler.

  Dra och släpp funkar. Det är kopiera som inte funkar. Om jag solar det nya spåret är det knäpptyst. Jag ser "ljudkurvorna" på kanalen men det kommer inget ljud
 8. hnas

  Dubblera kanaler.

  Jag får inte någon signal i mixern. Jag "ser" bara spåret på kanalen, men annars verkar det som om det inte existerar
 9. Om jag spelat in gitarren på en kanal och sedan gör en ny kanal, Klipper ut och klistrar in gitarren på den nya kanalen klistras gitarren in men det kommer inget ljud… vad gör jag för fel ??
 10. Tack för svaren. Nu förstår jag hur det funkar !! En sak till...Jag har Ez drummer och gillar det ljudet bättre än både Logics trummor och det från dtxplorer. Problemet är att logic blandar ljuden, bas trumma låter som virvel osv. . Jag har hört att det skall gå att ställa trummodulen till vilket ljud den skall sända ut. Men jag får inte ut något av manualen. Jag har även sökt i detta forum men förstår alvarligt talat inte svaren. Så på bonnsvenska.. hur f-n gör jag för att ställa padsen så det låter rätt i ez drummer. Ju mer jag läser om det desto rörigare blir det.
 11. Problemet är att signalen från trummorna går in. d.v.s jag får indikation på kanalen. Men det går inte spela upp. Signalen verkar vara "död". Jag har kopplat in trummorna till ljudkortet med midi kabel. Då fick jag bara signal men inget ljud. Jag testade att även ta ett par gitarrkablar från mono out på trummorna och in i ljudkortet tillsammans med midi kabeln. Då får jag signal in och även ljud ut när jag spelar. Men jag kan inte lyssna på det jag spelat in. De midi markeringar jag spelat in genererar inget ljud ut.
 12. Hej på er. När jag kopplar in mitt Yamaha Dtxplorer med midi kabel via ljudkortet får jag markering i Logic pro men jag hör inget ljud. Jag har försökt att lösa detta själv men jag går vilse i menyerna. Snälla kan någon förklara hur jag får ljud på enkel svenska . Jag vore ytterst tacksam. MVH Hnas
 13. Midi signalerna från mitt DTXplorer spökar i Logic då jag kör det genom EZ drummer. Vet någon hur jag enklast fixat till det. Finns det en drummap att få tag på ?
 14. hnas

  Yamaha dtxplorer

  Tack för svaret JohnRick. Då återstår bara hur jag skall klura ut hur man gör detta. Finns fina Yutubeklipp om hur man gör i Logic och i Superior drummer men inget hur man gör i EZ eller garageband. Mudulen på mitt DTexpress har jag grymt svårt att förstå mig på. Du vet inte om någon "idiotsguide" någonstans ?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.