Jump to content
Annons

Dynthay

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  1. TACK! Jag hittade lösningen! Okej, jag gjorde en tabbe, jag använder FRAPS för att spela in video och ljud från spelet jag spelar in medans jag använder ett annat program som heter Free Sound Recorder som jag spelar in min röst som jag sen lägger längs med videon så att jag har mer flexibilitet och i sagt program så finns det 4 val av fil-typer jag kan spela in på. Där fanns det en knapp för kvalitets inställnings-slider som man kan dra fram och tillbaka för olika kvaliteter och där såg jag att det stog Stereo så jag drog ner kvaliteten lite och då hamnade den på mono och, viola, jag hör från båda lurarna! Tack för hjälpen! -Tomas "Dynthay"
  2. Fabian, var någonstans ändrar jag det då? Jag har letat på nästan allt som har med ljud att göra och jag hittar ingenting som har med mono/stereo att göra eller i alla fall inget som funkar. -Tomas "Dynthay"
  3. Hej, jag är ny här men jag behöver hjälp med detta jag själv (Jag har samma mikrofon). Jag har provat som "pxm" föreslog, att lägga in ljudet på två spår och justera så att det SKA komma ut från båda kanalerna men det funkar i alla fall inte, båda spåren går på vänster kanal. Jag är väldigt ny med sånt här, fast jag är inte musiker, utan jag tänkte börja med YouTube (jag vet att köpa en sån här mik för nå't sånt är dumt men jag tycker inte om dåligt ljud) lägga ut lite klipp då och då. Om någon är intresserad så använder jag sE-X1 (duh) som mik, FRAPS för att spela in ljud/video (har ett annat program för ljud endast men det är samma problem där) Adobe Premiere Ele. 10 för redigering (som jag NU hör är väldigt dåligt och börjar märka det själv) och har M-Audio Fast Track ljudkort. Jag håller på att slita av mitt hår av frustration, snälla hjälp! -Tomas "Dynthay"
×
×
  • Skapa ny...