Jump to content
Annons

raki

Medlem
  • Antal inlägg

    16
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Lämnade datorn i 10 min för att äta och när jag kom tillbaka fungerade det 😄🙂
  2. raki

    Inget ljud ur traveler

    Har precis kopplat upp mitt Motu Traveler men får inget ljud ut ur main out (1-2). Stendött där, hörlursutgången funkar dock. Någon aning om vad som är galet ?
  3. Några inspelningar man kan få lyssna på ?
  4. Tack för era svar! Det lutar åt Traveler... jkn: Fireface är lite för mycket pengar för min del 😄 Om man jämför Motu Traveler´s preamps med Presonus Firepod´s preamps, vilka låter bäst ?
  5. Hejsan! Funderar på att skaffa ett Motu Traveler eller ett Presonus Firepod men har svårt för att välja. Båda korten har sina för och nackdelar, om man kollar på pappret iaf. Vilket utav dessa är enligt er bäst ? Någon som har testat båda och kan säga vad ni tycker ? Tack!
  6. Hittade Motu Traveler. Någon som prövat ?
  7. JX Hosting http://www.jx.se Aleborg http://www.aleborg.se Loopia http://www.loopia.se Alla tre är bra!
  8. Har länge gått och funderat på att köpa ett Presonus Firepod, dock känns det inte riktigt mobilt. Finns det något halvracks/litet firewire ljudkort med många ingångar (minst 4 men gärna 6 eller 8/minst 2 mickpreamps men gärna 4 eller fler) ? Tips på små 4-kanals mickpreamps är också intressant!
  9. Glömde skriva att endast PC är intressant 😳
  10. Då går helt klart Digi002 bort, den är dessutom inte speciellt mobil. EDIT: Såg att det var racket du tipsade om 😆 RME Fireface 800 såg bra ut, vet dock inte om jag är beredd att lägga så mycket pengar, lutar nog åt ett Firepod ändå 😛 Inga synpunkter på datorn ? Någon som kör Zepto t.ex. ?
  11. Om jag klarar mig på ett ljudkort med fyra analoga in och helst mick ingångar vad har jag att välja på då ?
  12. Ljudkort som går att köra med ovanstående laptop, vilket bör bli Firewire/PC-Card. Audiofire8 såg intressant ut, vad som behövs utöver den är en flerkanals mickpreamp. Tips på en inte allför dyr 4-8ch ?
  13. Tack för svaret Hans, låter kanon bra. Lutar nog åt att det blir en D610 + FirePod 😄 Inga tips på andra ljudkort ?
×
×
  • Skapa ny...