Jump to content
Annons

Whaatafck

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Paris, France
  1. Fick mina högtalare idag och är så sjukt nöjd! Tack igen Yoda. Härnäst ska jag köpa nytt bord, högtalarställ osv.
  2. Haha, verkligen inte. Tack så mycket Claes! Lärt mig en hel del. Skönt att veta att man köper det bästa i kabel väg när man ändå lägger ner nästan 10 000kr på högtalare.
  3. Tack Yoda. Förstog att jag missat något. Det stämmer att även Traktor S2 har en balanserad TRS utgång. http://www.native-in...l-s2/?page=2902 På den sidan jag kollar på hittar jag "Câble Jack 6.35 stéréo M vers XLR Mâle - 6M" dvs "6.35 Stereo => XLR Hane 6 meter" http://www.homestudi...mc06xf-pms.html Om jag förstått korrekt så räcker det om jag beställer två stycken sådana kablar för att koppla ihop mina Adam A7X och min Traktor S2? Antar också att det är viktigt att det är Stereo versionen och inte Mono kablarna? För att summera mina slutsatser. =D XLR Hane till TRS (6.35) Stereo Kablar = Balanced? XLR Hane till TRS (6.35) Mono Kablar = Unbalanced? Två XLR Hane till TRS (6.35) Stereo kablar räcker för att koppla ihop allt? Tack igen för hjälpen. 🙂
  4. Whaatafck

    Hej

    Tack Chae! Mycket trevligt forum. 😉
  5. Hej, Jag har tänkt att köpa 2x Adam A7X men är lite osäker på om det är något jag behöver köpa till i kabel väg. Sökt en del på forumet och hittat ett par bra trådar, men känner mig fortfarande osäker så tänkte fråga i alla fall. Det är tänkt att jag ska koppla mina två Adam A7X direkt till min Traktor S2 (RCA), men är inte säker om hur många RCA till RCA kablar jag behöver, eller om det finns kablar som ger bättre kvalitet (för att koppla ihop de två Adam A7X monitorerna). Om möjligt länka gärna kablarna ni rekommenderar från denna Franska sida. http://www.homestudi...monitoring.html Tack på förhand!
  6. Drivrutinerna för integrerade ljudkort uppdateras nästan varje vecka och är allmänt riktigt stabila just nu, sedan är ju fördelen att dom kommer direkt integrerade med ditt moderkort så du kan lika gärna börja med det, och tycker du att det behövs kan du investera i ett dedicerat ljudkort i efterhand.
  7. Ska du hålla på med musik så är det alltid värt att investera i ett riktigt ljudkort, men har tyvärr inte mycket erfarenhet av det då jag använder mig utav ljudkortet från min Traktor S2. SSD är nog det som varit den viktigaste upgradering för mig. Jag skulle personligen rekommendera en Intel SSD. Intressant, även om något gammal länk: http://www.behardware.com/articles/843-7/components-returns-rates-5.html
  8. Whaatafck

    Hej

    Hej! Jag är ny här och tänkte introducera mig lite snabbt. Bor i Paris, 26 år, håller på att producera mina första låtar och gillar att bygga DJ sets. Jag är väldigt teknisk intresserad, gillar att leka med MIDI kontrollers och håller på att bygga mig egen mini studio hemma. Jag lyssnar på i stort sett allt men när det gäller producera så är det framför allt EDM musik som gäller.
  9. Jag är själv nybörjare och måste säga att jag är väldigt nöjd med min Traktor S2. Eftersom jag inte är någon expert kan jag inte ge någon direkt bra feedback på hur det går att växa med den, men har lagt ner mycket tid på att välja de saker jag köpt in och kan bara säga att jag är riktigt nöjd med mitt val.
×
×
  • Skapa ny...