Jump to content
Annons

PaulArtinian

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av PaulArtinian

  1. Riktigt intressant tråd det här! Det vore kul att följa prisutvecklingen på bygget? Önskar dig all luycka!
  2. Det är sjukt billigt ju?! Det känns som att man inte har något att förlora? Jag funderade ett tag på Cubase 6.5 till min MacBook Pro men priset är ju nästan 4 dyrare. Vad säger Ni?
  3. Hej, Detta var faktiskt en mycket bra tråd. Detta har förbryllat mig på App Store. Jag är övertygad om att Logic Pro 9 är bra men det står att den är på 413MB och där kan väl inte så många instrument och samplingar rymmas? Får man köpa de separat eller?
  4. Hej, Jag funderar faktiskt på att göra samma byte som dig, d.v.s. från PC Cubase 6 --> MB Pro Logic 9. Vad är dina intryck hittils?
  5. Pesek: Jag köpte den senaste MBP'n 13" för 2 dagar sen. Tack för tipset! lonewind: Tack för den värdefulla informationen. Jag funderade faktiskt väldigt starkt på duetten pga dess fina design och kompakthet. Jag vill kunna använda min MBP + ljudkort live så kompakthet är en fördel. Jag hoppas att "nollan" ursäktar mig för att jag byter fokus i denna diskussion.
  6. Hej! Jag tycker faktiskt att denna tråd är väldigt intressant eftersom att jag är i nästan precis samma sits. Jag har själv bytt från PC till MBP och vill börja köra lite mer seriöst med musik på datorn. Har tidigare använt Edirol Fa-101 på PC som jag tänkte köra tillfälligt tills jag hittar en ny till min MBP. Jag tycker att ljudkort är bland det svåraste att välja nuförtiden. Jag har funderat lite på följande kort: - Apogee Duet - MOTU's mindre kort (Express, Ultralite) - RME Alla åsikter och tips är uppskattade från min sida...
×
×
  • Skapa ny...