Jump to content
Annons

MontanaWildhack

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hej, Jag vill komma igång med låtskapande i GarageBand. Jag har läst att man kan behöva ljudkort? Men vad behöver man det till? Behöver jag det också om jag tänkte göra musik med en keyboard kopplad till MacBook PRO i GarageBand eller Cubase? Mvh Montana
  2. ^ undrar jag också.. Jag är väl mer inriktad på att få guran att låta bra än sången, alltså jag vill ha bra ljudåtergivning på gitarren. Då är alltså NT1A mer värt? Nu blir jag ännu mer virrig. Får sätta mig och klura ut det här, tack för ett bra svar!
  3. mmh.. det är mycket att bestämma det här, men jag fastnade för Rode NT2A, och då får jag spara lite, men den rena klangen är det jag är ute efter. Undrar hur den passar till rösten bara... är det någon som har Rode NT2A? hmm tack för alla tips iallafall 🙂 Edit: ni som har Rode NT2A tar den upp bakgrund lätt? Har hört att NT1AN inte gör det, men är det samma med NT2an?
  4. ok, en sak till, när man kollar på te x musikbörsen http://www.musikborsen.se/itempg.aspx?id=902750&artno=235662 så står det inte att Supreme cu-1 är en kondensatormick 🙁 men på alla andra är det, men det verkade ju inte vara en dynamisk?
  5. jag tycker supreme cu-1 som ^ snubben ovan använder låter mycket renare än vad jag hittar på youtube, eller är det guran som låter så underbart fin?
  6. den låter bra alltså.. tror ni den funkar ihop med ljudkortet M-Audio fast track pro?
  7. God kväll. Jag ska köpa en kondensatormikrofon till mitt nya ljudkort M-AUDIO FAST TRACK PRO http://www.thomann.de/se/maudio_fast_track_pro.htm Undrar om ni har lite tips på en relativt billig (kan man få något för under 1000 lappen? Helst inte mer än 500... ) Jag ska spela in akustisk gitarr och sång. 🙂
×
×
  • Skapa ny...