Jump to content
Annons

Suffer

Medlem
  • Antal inlägg

    16
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Laddade hem kt drumtrigger men får det inte att fungera. Jag la in triggern på baskaggens insert och skapade ett midispår. Men ingenting händer när jag spelar upp det. Har följt instruktionerna på hemsidan.
  2. Tack för svaren. Börjar med att testa den som var gratis.
  3. Hej. Jag har en fråga angående cubase 6. Jag har spelat in ett trumset och baskaggen är väldigt klen. Kan jag genom det audiospåret få ett midispår? Så jag kan lägga på en baskagge från superior drummer. Hörde av en kompis att det skulle gå. Har testat och googla men har inte hittat nåt svar. / Pär
  4. Suffer

    T Bone micplug usb

    Hej Jag har köpt The t bone micplug usb. Men jag kan inte välja den som ljudkort i cubase. Jag har en line 6 toneport också, och där går man ju bara in i device setup/vst audio system och sedan väljer line 6 toneport, Men med t bone kommer det inte upp någonting. Har ingen aning om hur jag ska lösa det. Länk till ljudkortet http://www.thomann.de/se/the_tbone_micplug_usb.htm Lite hjälp vore guld!
  5. Suffer

    USB Mikrofon

    det får bli en samson g-track tackar!
  6. Jag har en line 6 toneport ux 2. Har även ett tascam 8 kanalers interface.
  7. Suffer

    USB Mikrofon

    Hej. Vet inte ifall det är rätt avdelning, kanske passar bättre i cubase avdelningen. Sångaren i mitt band bor inte i samma stad som mig. Jag tänkte skaffa en usb-mikrofon till honom så han kan sjunga in demos hemma hos sig utan att behöva skaffa något extra ljudkort. Hur går detta till i t.ex cubase? Vart gör man inställningarna så den hittar mikrofonen? Tacksam för svar!
  8. Suffer

    Problem i Amplitube

    Hej Den här frågan har säkert dykt upp tidigare. Men jag kunde inte hitta nåt. Jag har skaffat Amlitube Metal. Går det på något sätt att slippa höra den rena signalen samtidigt med disten under tiden jag spelar in? // PF
  9. Japp, jag skrev det i inlägget innan att jag såg att du hade en webshop med uppdateringen för ett bra pris. Ifall du får hem den snabbt så köper jag den gärna där igenom.
  10. Enligt produktbeskrivningen ska det funka att uppgradera från SE3. Även AI4 http://www.thomann.de/se/steinberg_cubase_6_upgrade_es4_5_le_ai.htm
  11. Kanon! Har ändå tänkt att installera om windows. Så då borde det ju inte vara några problem. Såg att du har en webshop som säljer uppgraderingen till ett bra pris. Ifall det inte tar lång tid för tid att få hem det så kan jag beställa den av dig.
  12. Hej igen. Cubase kan jag hyffsat, men allt med installation och liknande är jag värdelös på. Misstänker att det tidsbestämda kan vara att jag fick prova på steinbergs pluggar i en månads tid. Jag laddar upp en bild. Så kan du se ifall jag har förstått rätt.
  13. Tusen tack Claes! Laddade hem drivern, och i eLicenser Control står det att jag har en licens för Cubase SE 3.x. Under det står det "steinberg, license usage period not started yet. expiration date: 1 month after starting usage period" Men tror du att allt verkar vara i ordning, så att det bara är att tuta och köra?
×
×
  • Skapa ny...