Jump to content
Annons

Frank92

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Någon som vet några bra böcker eller liknande till att börja mixa, för vill verkligen komma med att mixa mina låtar bra?
  2. Tjena, Frank heter jag och just nu pluggar jag till elingenjör och det är mitt sista år, men jag är så sugen på att plugga något med musik också. Jag brukar göra mina egna låtar på fritiden med Cubase och jag kan en hel del men vill verkligen fördjupa mina kunskaper inom produktion och mixing (Compressor,eq, gate, dynamic). Så min fråga är vet någon här någon bra skola i något varmt land helst, t.ex Spanien,australien eller något liknande som är bra och givande ? Och det ska vara helst CSN berättigad . MVH Frank
  3. Tjena Grabbar & tjejer om det finns några. Det är så här att det är dags att jag måste köpa en bra windows bärbar till att producera proffsig musik med Cubase. Jag har fått lite tips av några kompisar att det ska vara i7 processor och 8-16 gig ram minne, så jag tänkte är det någon som kan rekommendera mig en bra bärbar som har de där kraven ? Tack så mycket i förhand. Puss
  4. t ex . om jag gör en låt på cubase och han ska mixa den åt mig och han använder logic , vad gör man då ?.
  5. Hejsan, Jag heter Frank och har under 3-4 år lärt mig massor om dj och att producera. Jag söker en mentor som kanske vill lära mig att mixa och kanske göra stora låtar tillsammans. typ som ash pournouri till Avicii.
  6. Vi säger att du skulle mixa min låt. hur skulle du kunna göra det på din dator ?`måste jag skicka måno/wave filer eller hela min dator 😛 haha ?
×
×
  • Skapa ny...