Jump to content
Annons

Karl-jan

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Karl-jan

  1. Fått igång det, var drivrutins bluttanblä, nu ska det produceras!
  2. Hej igen, har inte kunnat svara då jag varit bortrest, det tråkiga med att jag kom tillbaka var att jag inte fick igång ljudkortet. Jag lurar lite på firewire drivrutinerna men vet ej vart jag ska finna dessa?(Specifikationer på mitt moderkort står i första inlägget) Hittade även det här i enhetshanteraren: http://imageshack.us...rivrutiner.png/ detta kanske kan tyda på ett drivrutinsfel?
  3. Ska testa det! Återkommer om det inte löst sig, vore najs att fÅ spela lite gitarr sÅ här pÅ kvällskvisten 😄
  4. Hej, har införskaffat ett Focusrite saffire pro 24 dsp och det vill inte fungera! Får "No hardware connected" i saffire mixcontroller 2.4, och eftersom jag aldrig har använt ett firewire uttag förut på datorn undrar jag om det är denne som krånglar med drivrutiner eller något annat. Jag har följande moderkort:p8p67 (http://www.inet.se/produkt/1901977/asus-p8p67-deluxe-rev-b3) och kör windows 7 64x. Så vore vänligt om någon kunde hjälpa mig. Obs jag har ingen cd läsare så installerade saffire mixcontroller 2.4 via internet då jag så vitt kunde förstå det ända man behöver till ljudkortet?
  5. Okej, funderade lite först på den produkten men la ner den efter ett par recensioner. Men bör en vanlig avid mbox (3) lira bra på windows 7(x64) och cubase?
  6. Tackar! Trodde inte de var någon som konkurrerade med tysken, speciellt inte från Sverige! En frågar jag dock. Vad menas med EDU? (gissar på education) och varför är dessa produkter billigare? http://ordermusic.se/produkter/studio/ljudkort/firewire/mbox-pro-(hardware-only)-edu Är det möjligtvis så att det bara är skolor som får beställa dessa grejer eller?
  7. Testar här först, dock verkar tråden vara död! Jag har ingen erfarenhet kring ljudkort så därför söker jag nu eran hjälp. Jag vill skaffa mig ett ljudkort där jag kan spela in gitarr främst, men även eventuellt sång och klaviatur i ett senare skede. dock behöver jag bara kunna köra 2 kanaler i taget om det nu kallas så, t,ex gitarr och mic, klaviatur och mic. Jag har cirka 4000 kr att röra mig med och vill helst handla från thomann.de Den produkt jag har kollat på är avid mbox 3 men eftersom jag kör windows 7 64 bits undrar jag hur denna kombo kommer lira? Jag har följande specifikationer på datorn: Moderkort: asus p8p67 Deluxe (Usb 3.0 , firewire 400, ledig pci-express slot) Processor: Intel 2600k Grafikkort: Geforce 580 Ram: 8gb 1600mhz OS: Windows 7 64x Och jag har som sagt 4000kr att röra mig med, jag har cubase och guitar rig att jobba med, men kan tänka mig att köpa pro tools 8 le. Så vad ska jag spendera mina pengar på?
×
×
  • Skapa ny...