Jump to content
Annons

benkebeegood

Medlem
  • Antal inlägg

    14
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. spanar in lite av varje kanske nåt matnyttigt

  2. har provat dessa tips funkar inte ändå i mediaplayern jag gör nog nåt fel men vilket?
  3. Jag har spelat in en låt i cubase5 och slutligen exporterat låten som waw till en mapp i datorn . När jag ska då öppna låten i media player så kommer det upp info om att mediaplayer inte kan spela upp denna. Vad ska jag göra? Tacksam för svar mvh benke
  4. Hej jag undrar varför jag inte kan spela upp en låt på media-player som jag tillverkat i Cubase o sen exporterat som WAW till C-disc. När jag ska öppna låten i mediaplayer så står det attdet är nåt fel.
  5. kollar in lite olika studioprogram att ladda hem

  6. Kan inte så mycket ännu om dtorer o s v men jag har samma problem med fördröjjning när jag lägger in sång o s v på min gamla laptop. Nu har jag beställt ett externt ljudkort för endast ca 300 kr från beringer. Med usb och olika ut o ingångar o lite till. Dom lavar att det ska vara minimal fördröjning och att det ska passa bra till tex Audiocity. Kommer väl imorgon på posten så man får väl se...
  7. Tjena!Upptäckte detta Forum nyss och för mej så kanske det kändes lika spännande som för Columbus när han upptäckte Amerika. Har just registrerat mej för att kunna pö om pö utforska vad forumet har att tillföra mej. Tjena!

  8. säkerhetskopierar, tror jag det heter, ganska novis inom detta, mina filer o saker i datorn. Har just reggat mej på detta intressanta forum. Tjena!

×
×
  • Skapa ny...