Jump to content
Annons

messii0x

Medlem
  • Antal inlägg

    12
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. jag har beställt varorna redan (kommer i morgon förhoppningsvis) det blev ett helt annat stativ än dom jag länkade. utan bom =)
  2. okej tack så mycket! vilken ut av stativen tycker du att jag ska köpa då? har ingen erfarenhet själv alls. tack för råd!
  3. okej, jag ska bara spela in sång, men det gör väll ingen skillnad om jag har bom eller inte då antar jag?
  4. hejsan, skrev tidigare i ett annat inlägg att jag ska köpa utrustning för att bygga en hemmastudio. Fick svar på det jag behövde, men nu har jag kommit på en ny fråga! jag ska köpa StudioProjects B1. http://www.thomann.de/se/maudio_fast_track_prob1.htm och jag har hittat två stycken stativ till rimliga priser från K&M Dessa 2: http://www.thomann.de/se/km_25400.htm och http://www.thomann.de/se/km_27115.htm fråga 1: har läst på detta forum att det inte är säkert att micken passar till det stativ man vill ha, så man måste köpa en adapter för att det ska passa. Är det något jag behöver köpa för att B1:an ska passa till dessa stativ? Fråga 2: är det nödvändigt att köpa stativ med bomm om man ska använda den med en kondensatormikrofon? tack på förhand / P
  5. okej, tack för tipset, har hittat två stycken till rimliga pris, tänker inte lägga ner allt för mycket pengar på ett stativ då min ekonomi inte den bästa just nu. dessa har jag kollat på: http://www.thomann.de/se/km_25400.htm och http://www.thomann.de/se/km_27115.htm Har du/ni någon att rekommendera ut av dem? och hur vet jag om B1:an passar till stativet?
  6. tack så jättemycket för era råd! då skall jag köpa något annat stativ! jättemycket tack till er =)
  7. tack så jättemycket för era råd! då skall jag köpa något annat stativ! jättemycket tack till er =) skulle vart mindre roligt om jag skulle fått hem ett stativ som knappt fungerar.
  8. jaha ja =) jag antar att jag inte kommer vara missnöjd oavsett vilken av dem jag köper, så jag håller fortfarande fast vid B1:an pga att den fått sådan bra kritik! så jag tänker inte vela längre! hah så du behöver inte vara orolig, beslutsångest har jag inte =) sen har jag jämfört B1:an och Rode NT1-a, tycker att NT1-a:n har lite för mycket diskant, men det är ju en smaksak.
  9. tack så mycket! ja jag har läst en hel del om en massa kondensator mikrofoner, det stod mellan rode nt1-a och SP b1, men bestämde mig för B1:an. =) tack för din kommentar!
  10. Det låter som om jag har hittat det rätta då =) tänkte inte lägga ut allt för mycket pengar så det blir nog ett bra köp hoppas jag =)
  11. Okej, då beställer jag inte ett extra shockmount! tack så mycket för hjälpen! uppskattat =)
  12. VÄLKOMMEN till Forumet!

  13. hejsan, jag är nybörjare på dethär med inspelning, har använt mig av en singstar mick till att göra några låtar, inte helt enkelt vill jag lova.. Har läst en hel del på detta forum om vad man behöver för att "bygga" en egen hemmastudio. Och nu har jag kollat upp lite saker från Thomann som jag tänkte beställa. tänkte kolla med er om det är något jag har missat eller som är mindre bra. kommer enbart använda min röst vid inspelningar. mick/ljudkort: http://www.thomann.de/se/maudio_fast_track_prob1.htm'>http://www.thomann.de/se/maudio_fast_track_prob1.htm stativ: http://www.thomann.de/se/millenium_ms2005_mic_stand.htm puffskydd: http://www.thomann.de/se/t-bone_ms180.htm eventuellt denna shockmount: http://www.thomann.de/se/studio_projects_spsk_b.htm Har en liten fråga, vet någon om det följer med en shockmount i detta paket? http://www.thomann.de/se/maudio_fast_track_prob1.htm skulle vara onödigt om jag köpte en extra om det följer med en.. sen vet jag inte om m-audio ljudkortet är någonting att ha? skriv jättegärna och kommentera mitt köp! tack på förhand / Pontus
×
×
  • Skapa ny...