Jump to content

Mr NoManners

Medlem
 • Posts

  16
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutralt

About Mr NoManners

 • Birthday 09/25/1978

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Stockholm
 • Min utrustning
  DAW numera PreSonus Studio one 3. Bekväm i Sonar X2.
  M-audio monitorer samt audio-interface.
  Den viktigaste ingrediensen är min ESP Ltd Explorer laddad med EMG 81 samt en 89 vid halsen. Min enda kärlek och får ut alla de sound jag någonsin behövt. Slog mig att ju mer prylar jag köper desto mer jag sedan inte använder efter tag. Måste pluggar för mig är BIAS för diverse ljud samt vissa gratis förstärkar plugins i par med bra kabinett impulser.
 • Intressen
  Mest mina två döttrar och familjelivet numera, men de uppskattar min musik och gör hårdrockstecknet och headbangar. Musik är ju självklart och livet är intressant i sig.

My music online

 1. Tänkte prova något jag inte gjort tidigare med ett av de många oavslutade, och i vissa fall knappt påbörjade doodles i ljudform som vi alla bär med oss på våra diskar genom livet. För mig kan dessa orsaka ångest till en viss nivå där jag sneglar på filmappen och detta kan vara bara dagen efter jag påbörjade projektet / demot. Här har aldrig tiden varit en vän för mig, nej sörru! Ju mer tid går desto svårare får jag att återvända. Jag har benat ut för min del att det till stor del handlar om vilken sinnesstämning, humör jag befann mig när fröet lades. Så är jag inte riktigt där jag var knappt ett dygn tidigare, ja då finner jag mig inleda något helt annat. Denna har haft drygt tre år på sig att jäsa och nu tänkte jag be om era åsikter och baserat på dessa så kommer jag antingen att fortsätta på spåret. Eller om tungvikten lutar åt andra hållet faktiskt radera den från disken. Emotser med spänning att höra era tankar kring detta korta metall stycke som fallit hopplöst för melodier. Ber om ursäkt för att jag klipper in länken här i ovetskap om den inte blir fin och inbäddad, som jag sett andra lyckats göra. Väl mötta!
 2. Hej på er alla! Kikade in på sidan och fastnade direkt. Är grön på produktion samt redigering men det börjar arta sig. Ser att det finns ett gäng eldsjälar här som alltid ställer upp med hjälp. Är gitarrist och halvdan sångare. Fick ett ryck och har även börjat snegla på klaviatur. //NoManners
×
×
 • Create New...