Jump to content
Annons

XXVII

Medlem
  • Antal inlägg

    25
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. XXVII

    Oktava MK012

    Så... vilken bör man ta för bäst resultat Cleas. MSP2, MSP4 eller MSP6? Edit: Allting du sa är för tekniskt för mig, så kan du förklara det för mig som om jag vore.... 4 år?
  2. XXVII

    Oktava MK012

    Tjena grabbar tänkte skaffa en mikrofon till att spela in låtar på min akustiska gitarr, så jag har kollat lite på Oktava micken MK 012-01 MSP2 MATCHED PAIR. Men har sett att det säljs MSP6, vilken är bäst? Sen så ser jag att det säljs en mick eller 2 matchade, räcker 1? Vad ska man med 2 till? Vad rekommenderar ni på forumet? Tack på förhand!
  3. Aight har fått det att funka, men vad är det för skillnad på FP headphones och headphones, tack för hjälpen föressten.
  4. Jag kopplade in dom på Front R och Front L. Jag har ljud när jag väljer 2 speakers från hörlurarna men jag vill välja headphones.
  5. Kan inte välja Headphones eller FP headphones bara 2 speakers, så fort jag tar headphones så försvinner allt ljud.
  6. Tjena grabbar. Nu är såhär att mitt Asus Xonar Essence STX ljudkort vägrar att funka ihop med mina Sennheiser hörlurar. Vad är det frågan om egentligen? Allt jag har att välja mellan är speaker och S/PDIF Pass through device. Hörlurarna inkopplade i ljudkorer med en såndär amp som kom med kortet, den där röda och vita en går i R och den andra i L. Någon som vet något? Rock over London, Rock on Chicago.
  7. Dessa Dl-boxar funkar till midikeyboard, gitarr och bas eller endast gitarr?
  8. Skulle någon kunna tipsa mig om en bra DI-box under 1000kr? Finns det? Jag vill tacka allihop här i tråden för hjälpen.
  9. Tjena MartinÖjes. Det står "Emulated Line Out" på min Marshall. Är det samma sak eller någon annan typ av line out?
  10. http://www.inet.se/artikel/6303406/asus-xonar-essence-st-pci Midikeyboard och El-Gitarr.
  11. Tjena grabbar. Nu är det såhär att jag har en grymt internt ljudkort http://www.inet.se/artikel/6303406/asus-xonar-essence-st-pci Och nu undrar jag om jag behöver köpa ett externt som M-Audio Fast Track Pro för att spela in? Vad skulle ni rekommendera att jag gör? Köpa någonting som går mellan det interna ljudkortet och instrumentet så jag får väldigt låg latency? Finns det något sådant? Eller helt enkelt pröjsa för ett externt? Jag tackar på förhand!
  12. Tjena grabbar. Nu är det såhär att jag vill lägga alla min kompositioner i ett notationsprogram som Sibelius, men undrar om jag kan använda VST ljuden på Sibelius eller något annat sådant program? Som exempel skulle jag vilja ha Miroslavs Philharmonik VST's när Sibelius spelar upp mitt verk. Finns det något sådant? Kan man fixa det? Peace.
  13. Tjenare. Tänkte bara fråga er om ni vet vad jag behöver mer för att få ljud ur CME UF80. Så som jag har förstått det så har den ej några inbyggda högtalare. Kan ni rekommendera något? Om jag förstår detta rätt så måste jag ha något som M-Audio Fast Track Pro för att få det att funka. Uppskattar all hjälp. Cheers!
×
×
  • Skapa ny...