Jump to content
Annons

Valdemar

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

1 Neutralt
  1. ...och om man egentligen är en typiskt analog trummis och inte riktigt hajar det där med att mappa om? Går det att förklara på ett enkelt sätt? Gör jag det i Cubase eller i trumsetet eller...? Hur?
  2. Jo, jag spelar in trummor med ett Roland V-drums-kit genom EZ Drummers MetalHeads. Använder förresten Cubase 5. Kitet i MetalHeads innehåller ju en herrans massa cymbaler och på mitt Rolandkit har jag ju bara två crashar. Jag antar att jag på något sätt kan styra vilka cymbaler i MetalHeads-kitet som ska aktiveras. När jag pluggar in nu är det en china och en splash som aktiveras och jag vill ju ha några större crashar istället. Finns det någon inställning man kan göra för att fixa detta? Extremt tacksam för tips!
  3. Såg ett par bordsstativ på Deluxe Music i Stockholm och tror mig även sett dem på Musikpunkten i Stockholm. Borde hålla ungefär höjden du anger. Svensktillverkade i metall om jag inte minns fel. Tror de gick på 900 nåt (ganska dyra, men tjusiga!). Musikpunkten är ju knuten till Order Music, så de borde ju gå att få tag i både på Orders webshop och från butiker anslutna till Order.
×
×
  • Skapa ny...