Jump to content
Annons

perdefinition

Medlem
  • Antal inlägg

    115
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av perdefinition

  1. Men hallå?! Jävla rödvinsfilosofer
  2. Letar efter en bra motsvarighet till Soundforge för mac. Ngt enkelt att spela in och klippa upp i. Helst gratis.
  3. Inkassoverksamhet, men de använder baltmetoder (läs bryter armarna av folk) istället för att skicka mesiga påminnelser.
  4. Tror inte att Baltic Inkasso finns. Försökte faktiskt anlita dem en gång när jag blev blåst och snubben inte hade några pengar Kronofogden kunde ta, men de svarade inte. Annars verkar de har sköna alternativa metoder.
  5. Hahah ägd. Skulle bara skratta lite och ge dig beröm för din nya avatar!
  6. Mkt dansant, men du får noga mastra om va?
  7. Får jag fresta med ett LOL?
  8. Det är väl inget fel på Alcazars ljud?
  9. Wtf?! Varför är du inte dryg? Skärp dig!
  10. Svaret är faktiskt mycket enkelt. Det har att göra med att mer begåvande människor kan höra högre frekvenser, ergo, man vill inte utelämna en viktig målgrupp.
  11. Då spelar det ju inte så stor roll hur den är vänd... 🙂 Nä, men om man hör ett bakgrundsbrus när inget spelas i högtalarna, så kan det vara detta. Det spelar dock absolut ingen roll då det kommer överröstas tusenfalt så fort man spelar något.
  12. Herregud vad ni snackar mycket skit. Läs och lär! Fysik - inte mystik!
  13. Nej, det är jag ju inte heller.. Jag orkar inte spamma mer och svara på tre olika inlägg, men vad jag vet är det inte olagligt att kritisera kristen musik - men ändå finns det en tråd där du censurerat bort ordet "kristen" i alla inlägg. Menar du att det är hets mot folkgrupp eller? Och jag vet att jag får kritisera dig hur mycket jag vill, och det gör jag också (som du märker), det var carl b:s lite tröga inlägg jag svarade på tidigare. Och sen det här om att forumet är för musik i första hand är väl en halvsanning. De trådar som drar mest uppmärksamhet och med flest inlägg handlar inte alls om musik. Även om det var tänkt att det uteslutande skulle handla om musik, så är det inte så nu, och det är för att medlemmarna uppenbarligen är lika intresserade av andra saker. Nu tycker jag vi låser denna tråden va?
  14. Jag tycker inte att det ska finnas regler som gör att man inte får kritisera religion eller får tycka om warez för mycket. Så fort diskussionerna hettar till lite (och blir intressanta) så går Olsberg in och låser tråden och censurerar. Varför skulle jag inte skriva vad jag tycker om hans artikel? Vi tycker ju till om det alla andra skriver, så varför inte Olsberg? För att han är chefredaktör?
  15. Det är jättetrevligt att du fått skriva i Aftonbladet, och jag förstår att du vill att hela världen ska veta det, men nästa gång kan du väl hänvisa till en som har något som helst nyhets- eller utbildande värde? Tack på förhand! Va e ditt problem? Seriöst.. Att Olsberg låser trådar hej vilt när det inte är tillräckligt politiskt korrekt, och själv skriver den värsta smörjan jag läst på år och dagar.
  16. Det är jättetrevligt att du fått skriva i Aftonbladet, och jag förstår att du vill att hela världen ska veta det, men nästa gång kan du väl hänvisa till en som har något som helst nyhets- eller utbildande värde? Tack på förhand!
  17. Det var ju i varje fall bra att det gick snabbt för dig att inse att yttrandefrihet är mycket roligare än dina facistmetoder.
  18. Det finns egentligen ingen anledning att sluta, förutom att det på sikt fräter sönder din mun. Jag tycker att du ska fortsätta ett tag.
  19. Jo, det kan jag ju inte neka till. Jag har gjort en tribal-mix med en hi-hat också, men jag är rädd för att nån ska sno idéen. Undergroundmix kommer också! Tack för alla positiva kommentarer, det värmer!
  20. * LÅTNAMN: In the sky * ARTIST/GRUPP: Per Definition * GENRE: Vocal trance * LÅTLÄNGD: 4.26 * KOMPOSITÖR: Per Nyström * PRODUCENT: Per Nyström * INSPELNINGSÅR: 2005 * FORMAT: MP3 * STORLEK: 6.1Mb * STATUS: Skiss * LÅTLÄNK: In the sky Här är min första låt på studioforumet! Den är inte helt färdig än, men jag tycker att jag fick till en bra grund.. men jag har bara lagt 5-6 timmar på den så ljudbilden är kanske inte helt perfekt. Det får ni ha överseende med! Basgång ska jag lägga på från ungefär 0.30 och framåt, sen kickar leadsynthen in nån gång vid 1.10. Vad tror ni om ett break? Har inte lagt till nåt nu, men det är ju aldrig för sent att ändra. Sången kommer efter ungefär 3 minuter, är inte helt klar med texten, men den handlar om att en tjej som tänker på sin pappa i himlen. Jaja, vad tycker ni i övrigt? Kan det bli något?
  21. Skämtar du? Hälften av dem som surfar på blocket försöker bara skaffa en brevvän.
  22. Jag tror att det är MIDI-standarden och denna låten som behöver färskas upp.
  23. Nej, det är det inte. Det är okej att sno av stora företag, men man ska vara lojal mot uppstickarna. Vår frihet bygger på att man gör uppror mot the Man med jämna mellanrum. Därför uppmanar jag er // RADERAT AV ADMIN, bryter mot Forumregel #9. /admin
×
×
  • Skapa ny...