Jump to content
Annons

Tjabbalabba

Medlem
  • Antal inlägg

    295
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    1

Inlägg av Tjabbalabba

  1. Två artiklar som är mer än 1,5 år gamla.

    Har ett antal PC på jobbet dom kör Xp fortfarande, kommer inte ihåg när vi hade en blåskärm senast men det är åratal sedan.

    XP? Pratade vi inte om Win7? Sen finns det ju andra tecken på instabilitet än blåskärm.

  2. Körde in Win7 för 1,5 år sedan, den hängde sig 1 gång under nyinstallation i övrigt ingenting. I Ie9 har det ngn gång varit så att man inte kan klicka på favoriter, men det är bara att stänga fliken och öppna en ny. Ie9 är fortfarande relativt nytt så det kommer nog ngn fix. Det är allt som inte funkar.

    Då har du nog haft tur. Finns många som har haft stora stabilitetsproblem med win7

    http://news.techworld.com/operating-systems/3212219/windows-7-stability-update-causes-instability/

    http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-system/windows-7-system-instability/51c0996f-9dd1-4b78-8395-536e14397f37

  3. Nu har du fått erfara att det är en myt att MAC ska vara bättre än PC trots att apple tar duktigt betalt för sina burkar. 😑

    Det är ingen myt Macar är generellt bättre än PC's beroende på ett stabilare operativsystem och jämnare kvalitet på hårdvaran.

  4. ...utan den får också jobba häcken av sig för swapminnet eftersom det bara är 1 GB RAM i datorn. Att uppgradera minnet är inte bara billigare än en SSD, det gör också mer skillnad att datorn inte behöver swappa konstant.

    Han skrev ju att han skulle uppgradera RAM-minnet, oavsett det så hanterar en SSD swappande betydligt bättre än en vanlig hårddisk.

  5. Såg att teknikmagasinet säljer ut 1GB ramminnen DDR2 för 49kr så att stoppa i det är ju inte heller någon större kostnad men det är ju som ni säger att det förmodligen inte ger någon större prestandaökning. En annan fundering när det gäller SSD, om jag kör den som systemdisk så märks det inte så mycket mer än att datorn startar något snabbare eller sätter flaskhalsarna stopp där med? 😕

    EN SSD snabbar inte bara upp starttiden utan mycket mer, hela datorn blir mer responsiv och att spara eller stänga ned program blir också mycket snabbare. Att en SSD jobbar helt tyst är också en stor fördel. Att slänga in en SSD är ofta det bästa man kan göra nästan oavsett hur gammal datorn är och din är ju inte så gammal.

  6. Att betala för tillverkningen av en extern hårddisk samt lagerhållningen hos leverantören är utgifter jag inte har några problem att förlika mig med, speciellt i jämförelse med kopieringsavgiften på det sätt som den tillämpas nu...sluta fåna dig nu, du vet vad som menades.

    Men du betalar ju inte bara för tillverkningen och lagerhållningen utan också vinst i flera led, vinst som tillfaller för dig helt okända personer.

  7. Det har varit en väldig massa nertid på sistone, och som användare är det frustrerande att leva i ovisshet om hur länge det kommer att pågå och vad som ligger bakom. Naturligtvis är det ännu mer frustrerande för er administratörer, men jag skulle ändå vilja ha någon liten förklaring, så man inte känner sig helt utlämnad till slumpen om forumet kommer ligga uppe imorgon eller inte. Kan man få det?

    Ja detta forum verkar faktiskt ha nätrekord i downtime. Liiite pinsamt när det är IDG som står bakom.

  8. Btw,

    Någon intelligent typ som är pigg på att koppla ihop "Hårddisk inköpt för egna oljudsprojekt/porrfilmer" med "Balletgruppen 3 trikåer"? Den logiska tråden (och därmed pengaflödes berättigande) har i alla fall jag svårt att finna.

    Ja både oljudsprojektet/porrfilmen och Balettgruppen 3 trikåer tillhör nischproduktionerna de hamnar alltså i de 1% som inte är representativa.

    Btw,(Se Copyswedes medlemslista här. Btw2, när man läser den så kan man ju börja förstå varför så få av våra fantastiska sanningsjagare till journalister skriver om saken...).

    Det har ju dock stått en hel del om detta i väldigt många publikationer.

×
×
  • Skapa ny...