Jump to content
Annons

eastdrummer

Medlem
  • Antal inlägg

    9
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om eastdrummer

  • Födelsedag 1987-07-08

Om mig

  1. Grötar runt på youtube!

  2. Jag söker låtar utan trumspår, helst rock/metal-låtar. Behöver dessa att sitta och öva till men hittar inga sådana låtar själv. Om någon har, kan fixa eller vet vart man kan få tag på så får ni gärna skriva till mig. Ps. vet inte om jag är i rätt flik här på forumet, är jag fel flytta gärna denna tråd.
  3. eastdrummer

    Köpa trummor

    Ska inte ljuga... visst lite reklam för min blogg gör jag. Men vill faktiskt mest få folk att ta till sig east som märke! Jag jobbar inte för east, jag spelar på deras grejer men betalar för mig som vilken kund som helst! Jag tycker bara att east är det mest prisvärda du kan köpa. det är bra trummor för pengarna och cymbalerna ännu bättre! Skiter i att det är ett oem-märke. Vill som sagt att fler ska upptäcka east å stötta detta företag.
  4. eastdrummer

    Köpa trummor

    visste ej att den var så gammal.. Men annars så är det mest för jag är en stolt east-trummis som tycker fler borde spela på dessa trummor och cymbaler!
  5. Kolla in east. Finns på http://musikshopen.com Billigt men bra märke! spelar själv på 100% east, både trummor och cymbaler. http://eastdrummer.bloggplatsen.se
  6. eastdrummer

    Köpa trummor

    kolla upp east! http://eastdrummer.bloggplatsen.se
  7. Jag tycker du ska kolla upp East all maple! Billigt och svenskt märke! Finns på http://musikshopen.com Bra service och topp grejer för en billig peng. På http://eastdrummer.bloggplatsen.se finns det lite bilder på mitt set du kan spana in plus en del recensioner på deras cymbaler med (vilket jag också starkt rekommenderar).
  8. Jag kan starkt rekommendera east crossfire dubbelpedal! Finns på http://musikshopen.com och kostar mindre än 2000kr. Jag spelar själv brutal-metal med den och det funkar kalas! http://eastdrummer.bloggplatsen.se för att kolla lite info om den!
  9. Jag höjer rösten och säger east pro! spelar själv ganska brutal musik å har full uppsättning av dessa, funkar kalas! http://musikshopen.com http://thedrumstore.se På de 2 sidorna kan du köpa 🙂 http://eastdrummer.bloggplatsen.se för mer info.
×
×
  • Skapa ny...