Jump to content
Annons

Anders Milton

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Anders Milton

  • Födelsedag 1980-03-05

Om mig

  1. :/ Det lät ju inget vidare. Ljög de på supporten då...
  2. Ja, och om det skulle bli möjligt att byta ingång direkt på enheten skulle man klara sig bra med enbart ONE och en USB-hubb. iOS innehåller ju CoreMIDI sedan någon version tillbaka, så det kanske skulle vara möjligt. Det lär väl visa sig i morgon och under resten av helgen vad som är möjligt och inte.
  3. Svarar mig själv. Jag drog iväg en fråga till Apogees support angående att använda Apogee ONE med iPad och fick följande svar: Drog iväg ett till svar med en feature request; att kunna välja ingång genom att hålla nere volymknappen. Vi får se vad de säger 🙂
  4. Kommer bli tomt i plånboken känner jag... Det hade varit helt magiskt om det skulle gå att koppla Apogee ONE till iPad:en. Antagligen blir det väl rätt svårt då kortet behöver drivrutiner.
  5. Tack allihop! Vet faktiskt inte, men jag vet i alla fall att jag är släkt med Kjell-Rune Milton som är en gammal hockeylegend. Själv är jag måttligt idrottsintresserad 🙂
  6. Tack, tack! Det finns redan några smakprov, bland annat en demoskiva från 1999 på bloggen min (länk finns i signaturen). Finns även några nya alster, men dessa är mer work in progress 🙂 Man måste ju lära sig spela gitarr igen, och dessutom lära sig spela in och mixa. Svårt, men roligt!
  7. Anders Milton

    Anders Milton

    Tja! Jag pysslade en del med musik från mitten av nittiotalet fram till början av tjugohundratalet innan jag lade musiken på hyllan då andra intressen tog över. De senaste två åren har jag så smått börjat återuppta musicerande och låtskrivande och har köpt på mig en del utrustning för att kunna sitta hemma och spela in och mixa. I stallet finns just nu bland annat några gitarrer (Yamaha APX500, Yamaha Pacifica PAC120SD), en elbas (Epiphone EB-0), en MacBook Pro, ett Apogee ONE och en SE x1.
×
×
  • Skapa ny...