Jump to content
Annons

mrmusic58

Medlem
  • Antal inlägg

    11
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. mrmusic58

    Text till min musik

    Hej! Är en. 55-årig kille, spelar keyboard och gitarr. Vill gärna ha hjälp med text till låtarna. Det är blandade låtar som pop, ballader, latin, filmmusik och det är svårt att sätta mig i en genre. Med vänlig hälsning, Benny Nyström!
  2. Jag vill gärna samarbeta, har en del låtar på gitarr men ingen text till.Mvh. Benny!
  3. Hej Larsson! Min sida på Myspace är www.myspace.se/mrmusic58 Ha de bra!
  4. Tjena Larsson! Har lagt upp lite låtar på myspace som du kan lyssna på. Jag kallas mrmusic58, det är musik som är typiskt mig om jag får säga så. Du får lyssna och skriva tillbaka, får se vad du tycker! mvh. Benny
  5. Hej! Är en kille som komponerar egen musik, vill samarbeta med en textförfattare. Jag har musiken i blodet om jag får säga det. Jag älskar ballader, rock, country, latin och är inspirerad av 70-talet. Är som sagt allätare av musik och skapar annorlunda låtar med känsla och egen prägel. Ha det bra så länge!
  6. mrmusic58

    Jag finnes

    Hej Leon! Jah heter Benny och är 53 år. Är låtskrivare, tycker om att göra ibland raka låtar varvat med mer ovanlig musik. Musiksmaken är bred, allt från ballader till disco och synthpop. Gillar bäst musiken från 60-80 talet. Har komponerat musik på keyboard och gitarr. Har en del favoritband som t,ex E.L.O, Jean Michel Jarre, New Musik, Beatles, listan kan göras lång.
  7. Hej! Det skulle va kul om man kunde starta nåt samarbete och skapa lite låtar, kanske det blir det klassiker som människor vill höra om och om igen. Glömde bara säga att jag inte har någon bil att frakta keyboarden, man får väl försöka lösa det på nåt sätt. Vi får höras vidare. Benny!
  8. Hej! Är en kille på 53, spelar keyboard på fritiden. Jag gillar 70 och 80-tals musik men även 60-talet är inte fel det heller, tack vare mycket mycket stämsång. Komponerar egna låtar. spelar gärna musik som Smokie, Eagles, Blondie. Älskar också synthpop som New Musik och gammal hederlig disco. Som sagt, är en allätare och tycker mycket om små krumelurer och variationer i låtarna. Söker någon som är bra på att spela in och mixa, söker också gitarrister, trummis.
  9. Ja, precis den är det, mycket bra och annorlunda. Det var bättre låtar förr tycker jag, håller du inte med. Mycket tacksam för det svaret!
  10. mrmusic58

    Starta skivbolag

    Är en man som är mycket musikintresserad, har det i blodet, är allätare när det gäller musik, spelar själv keyboard. Har länge tänkt på att starta ett skivbolag. Det skulle vara intressant att hör med någon som har erfarenhet av det.
  11. mrmusic58

    Vad heter gruppen

    Hej! Jag har en låt på ett av mina kassettband som de sjunger,(I remember, you remember, forever), stilen är synthdisco. Tror den gjordes för 28-30 år sen. Tacksam för svar!
×
×
  • Skapa ny...