Jump to content
Annons

Borglin

Medlem
  • Antal inlägg

    10
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

1 Neutralt
  1. Hon behöver alltså en headsetmikrofon när hon uppträder live. Hon vill kunna röra sig på scen osv, där av behöver av en headsetmikrofon.
  2. Hehe ingen fara 🙂. Men åter till min fråga då? Vad säger ni 🙂?
  3. Borglin

    Headsetmikrofon

    Hej gott folk! Min mamma hade tänkt att köpa en Headsetmikrofon som hon använder när hon spelar ute. Hon hade tänkt lägga runt 3000kronor. Sändare/mottagare får gärna följa med, annars är det nog ingen fara om det köps sidan om. Så nu undrar jag alltså vilken som är bäst runt den prisklassen? Hittade en del på thomanns hemsida här.
  4. Piano kommer hon spela in med Reason och jag har hittar ganska sjyssta Refilss som låter suveränt. Bland annat : http://www.propellerheads.se/products/refills/rpi/
  5. http://www.thomann.de/se/the_tbone_micscreen.htm Skulle vara utmärkt 🙂
  6. Det här borde ju vara det bästa paketet.
  7. Än så länge har hon bara tillgång till ett El-Piano som hon kommer spela in genom Line eller MIDI. Precis. Vilket bör vara vettigt? Har själv ett M-Audio Fast track pro som jag är ganska nöjd med.
  8. Hej! Min Mamma skulle behöva en väldigt enkel uppsättning för att kunna spela in sin sång och piano. Jag hade tänkt mig att hon endast behöver Ljudkort, Hörlurar och en Mic. Vilka prylar är då "bäst" runt en budget på ca 5000 :- ? Mixningen kommer jag stå för så monitorer är inte ett måste såklart. Här är en länk till hennes Myspace så ni kan höra vilken mikrofon som skulle passa hennes röst mest.
  9. En riktigt sjysst pryl är ju M-Audio's Xponent: http://www.thomann.de/se/maudio_torq_xponent.htm Review:
×
×
  • Skapa ny...